De wetenschap van borsten (video)

Geschatte tijd om tekst te lezen:1 minu(u)t(en)

Borsten zijn een belangrijk deel van het menselijk lichaam en dit om verschillende woman naked with colorful background holding grapefruitredenen. Buiten het feit dat ze melk kunnen geven om baby’s te voeden, spelen ze ook een belangrijke rol in seksuele opwinding voor vrouwen én mannen.

In tegenstelling tot andere diersoorten zijn menselijke vrouwelijke borsten heel anders van vorm en omvang. Bij geen enkele diersoort zijn borsten meer dan louter functioneel in borstvoeding.  In onderstaande Engelstalige video krijg je meer informatie over borsten en hun nut.

 

Bron : http://www.lehmiller.com/blog/2015/12/17/video-the-science-of-boobs

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!

Share