Welke boeken maken je populair op datingsites

Geschatte tijd om tekst te lezen:2 minu(u)t(en)

Wie op zoek is naar iemand om zijn leven mee te delen, wil graag dat die persoon wat inhoud en intelligentie heeft. De boeken die je toekomstige leest, zijn dan een goede indicatie, en dat is waarom heel wat datingapps een leeslijst aan hun profiel hangen. Maar niet alle boeken zijn even aantrekkelijk, zo blijkt.

Het bestaan van de instagramaccount HotDudesReading bewijst dat lezende mannen erg aantrekkelijk zijn. Volgens een enquête van de populaire datingsite eHarmony krijgen mannen die ‘lezen’ bij hun hobby’s schrijven tot 19 procent meer berichtjes van vrouwen. Ook lezende vrouwen krijgen iets meer reacties, al gaat het hier maar om een schamele 3 procent.Maar: de boeken die je leest maken ook een groot verschil. The Girl with the Dragon Tattoo levert je bijvoorbeeld stukken meer aandacht op dan de Bijbel (die bij beide geslachten een slecht idee is). Andere boeken die je beter niet op je online profiel zet, zijn ‘Fifty Shades of Grey’ bij vrouwen (16 procent minder berichten) en Harry Potter bij mannen (55 procent minder berichten).Boeken lezende mannen werkt blijkbaar erotiserend. Op Instagram is de groep‘HotDudesReading’ mateloos populair.

Een anonieme New Yorkse post foto’s van nietsvermoedende mannen die geconcentreerd zitten lezen in het openbaar vervoer.

Ondertussen zijn er meer dan 46.000 volg(st)ers verzameld.

Elke foto wordt ook voorzien van commentaar.
Welke boeken dan wel een goed idee zijn? Dat zie je in het overzicht hieronder:


Mannen
1. Screw It, Let’s Do It and Like a Virgin – Richard Branson: +74%
2. The Girl with the Dragon Tattoo: +36%
3. 1984 – George Orwell: +21%
4. World War II: +16%
5. The Da Vinci Code: +5%

Vrouwen
1. The Hunger Games: +44%
2. The Girl with the Dragon Tattoo: +31%
3. A Game of Thrones: +30%
4. To Kill a Mockingbird: +21%
5. Pride and Prejudice: +18%

Bronnen

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/3140227/2017/04/23/Deze-boeken-maken-je-populairder-op-datingapps.dhtml

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!