Mannen en vrouwen met deze voornamen gaan vaker vreemd

Geschatte tijd om tekst te lezen:1 minu(u)t(en)

De Amerikaanse datingwebsite Gleeden.com deed een onderzoek naar vreemdgaan bij breastsmeer dan 2.000 mannen en vrouwen. Ze keken naar welke voornamen het vaakst een scheve schaats reden.

Omdat sommige Amerikaanse voornamen niet veel voorkomen bij ons, is het experiment niet echt representatief voor België, maar het is wel altijd leuk om het lijstje eens te overlopen en mogelijk toch een bekende naam te ontdekken.

Hoe valide dit onderzoek is, is natuurlijk nog maar de vraag. Bovendien is dit onderzoek afgenomen onder Amerikaanse leden en is het onduidelijk hoe typisch Nederlandse of Belgische namen  scoren. Dit artikel dient dan ook zeker gelezen te worden met een korreltje zout

Mannen:

10. Daniel

9. Patrick

8. Georges

7. Michael

6. James

5. Eric

4. Anthony

3. Charles

2. Christopher

1. Nathan

Vrouwen:

10. Jennifer

9. Elizabeth

8. Katherine

7. Amber

6. Laura

5. Rebecca

4. Olivia

3. Amy

2. Jessica

1. Megan

Bronnen

http://www.ja.be/lifestyle/seks-relaties/mannen-en-vrouwen-met-deze-voornamen-gaan-vaker-vreemd.html

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!