Seksspeeltje met draaiende tongen weinig populair

Geschatte tijd om tekst te lezen:1 minu(u)t(en)

Een seksspeeltje is het mikpunt van spot op sociale media. Het gaat om de Sqweel 2, een soort wiel op batterijen waaraan tien siliconen tongen zijn bevestigd. Vrouwen zijn niet te spreken over dit ontwerp, dat wordt omschreven als “de beste orale seks simulator voor dames”.

Het seksspeeltje werkt heel eenvoudig. Je houdt het tegen je clitoris, drukt op de knop en de tongen doen hun werk. Maar die prestaties worden met de grond gelijkgemaakt door vrouwen die geen interesse hebben in het speeltje. De reden? Ze schatten het realistische aspect zeer laag in.

De 35-jarige Brandy Jensen kwam het speeltje tegen op het internet en kon het niet laten om haar ongeloof uit te drukken via Twitter. “Het is onmogelijk dat dit speeltje om oraal te bevredigen ontworpen is door een vrouw”, schreef ze.

Haar tweet werd meer dan vijfhonderd keer geliket, maar lokte vooral veel reacties uit van dames. “Het kan toch niet zijn dat iemand een Mississippi paddle boat zag, hij naar zijn vrouw keek en dacht: aha!”

Het speeltje is inderdaad niet ontworpen door een vrouw. Een zekere Trevor Murphy kwam op het idee toen zijn vrouw naast hem lag te slapen. Hij werkte zijn idee uit en nam deel in 2014 aan een wedstrijd van Lovehoney, een bedrijf dat seksspeeltjes maakt. Hij won en kreeg een geldprijs. De Squeel 2 is verkrijgbaar in zwart en wit en kost een kleine 50 euro.

Bronnen

http://www.nieuwsblad.be/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!