Marihuana rokers hebben meer sekservaringen

Geschatte tijd om tekst te lezen:1 minu(u)t(en)

Als je elke dag wiet rookt dan heb je meer seks. Dat blijkt uit een enquête die werd afgenomen door condoomfabrikant stoendSKYN Condoms. Meer dan 5000 18 tot 34 jarige Amerikanen vulden de ‘2015 Millenial Sex Survey’ in. Uit hun antwoorden bleek dat mensen die regelmatig cannabis roken meer seks en scharrels hebben en ook nog eens zelfverzekerder zijn in bed dan mensen die geen wiet roken. Zo wist het bedrijf aan NTRSCTN te vertellen.

Om wat dieper in de details te treden; mensen die dagelijks roken zijn het drukst met seks: 14% van hen heeft vaker dan één keer per dag seks. Dat is ten opzicht van 5% van de non-smokers best veel. Denk trouwens niet dat wietrokers monogaam zijn, nee, maar 5% van de dagelijkse smokers (vergeleken met 23% van de niet-smokers) heeft maar één sekspartner gehad en 37% (vergelijke met 14% niet-smokers) heeft met meer dan 15 mensen het bed gedeeld.

Misschien komt dat omdat stoners geweldig zijn in de slaapkamer. Of tenminste, dat denken ze zelf. Een meerderheid van de smokers (59%) zegt ‘amazing’ of ‘very good’ te zijn in bed, terwijl maar 41% van de niet-rokers hetzelfde zegt. Nou, mocht het juist zijn wat de stoners over zichzelf denken, dan hebben online daters geluk. Want 34% van de wietrokers is op dating sites te vinden, terwijl maar 21% van de niet-rokers daar ook aanwezig zegt te zijn

Bronnen

Uit onderzoek blijkt dat stoners vaker seks hebben

http://ballinnn.com/uit-onderzoek-blijkt-dat-stoners-vaker-seks

Beeld: Flickr, GIPHY

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!