Cowgirl meest favoriete standje van mannen

Geschatte tijd om tekst te lezen:1 minu(u)t(en)

Het ‘cowgirl’ standje, waarbij de vrouw bovenop de man zit, is het favorieterodeo standje van mannen. Dat blijkt uit de jaarlijkse seks-enquête van het Amerikaanse tijdschrift Esquire waaraan 522 lezers meewerkten.

Van de ondervraagden zegt 30 procent dat het ‘cowgirl’ standje hun favoriet is.
De traditionele missionaris-houding staat op de tweede plaats met 28 procent van de stemmen en op drie staat ‘op zijn hondjes’, met 26 procent van de stemmen.

Lepeltjes

De minst populaire standjes zijn seks in de lepeltjes-houding , met 4 procent van de stemmen, en rechtopstaand vrijen, waar slechts 2 procent van de mannen de voorkeur aan geeft.

Verder blijkt uit het onderzoek dat 34 procent van de mannen met een vaste relatie regelmatig vreemdgaat.

Zo’n 14 procent van de mannen heeft minstens één keer seks gehad met een andere man en 11 procent van de ondervraagden vindt het gebruik van condooms totaal niet belangrijk.

Waarom zo wild van de cowgirl?
“Als je elkaar recht aankijkt, dan zie je alles, de gezichtsexpressie, de blik, de borsten, de buik… Alles is binnen handbereik, zowel vooraan als achteraan. Wat het ritme betreft, kiest zij het ritme, maar je kunt ook een beetje de controle nemen door haar billen vast te nemen. Je geniet van het gevoel en het zicht zonder een bovenmenselijke inspanning te moeten leveren

Bron : http://www.nu.nl/man/2771848/cowgirl-favoriete-seksstandje-mannen.html

© De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. Deze website is reclamevrij en heeft geen inkomsten van welke aard ook.

Ook interessant om te lezen!