Bier doet borsten toenemen en koffie doet ze afnemen?

Grootouders die op hun kleinkinderen passen leven gemiddeld langer
Betalen voor seks in de VS
Geschatte tijd om tekst te lezen: 4 minu(u)t(en)

Bobine / Pixabay

Dat bier met mate gedronken,  goed is voor de gezondheid is al door verschillende bronnen bevestigd. Uit een studie is gebleken dat bier de borsten van vrouwen doet toenemen.

Wanneer er wordt gesproken over bier is dat meestal in de omgeving van onderwerpen als politiek, voetbal en vrouwen. Als er vrouwen bij zijn zou een onderwerp kunnen zijn dat borsten groeien door drinken van bier. Het is een populaire bewering dat borsten groeien door drinken van bier. Borsten kunnen groeien door de inhoud van plantaardige oestrogenen in het hop. Dit oestrogeen lijkt op het vrouwelijke hormoon. Het heeft een vergelijkbaar effect als het natuurlijke vrouwelijke hormoon oestrogeen, namelijk herstel van de groeiactiviteit van de (melk)klieren. Deze melkklieren vormen een belangrijk en groot onderdeel van de vrouwenborsten. Het herstel maakt de borsten groter en voller.

Daarbij heeft het in bier aanwezige oestrogeen een positief effect op overgangsklachten. Bier leidt in het algemeen tot een afronding van alle vrouwelijke vormen.

Een onderzoek aan de universiteit van Australië heeft uitgewezen dat het drinken van bier de borsten van vrouwen helpt vergroten.

Dit komt omdat bier een grote hoeveelheid fyto-oestrogenen bevat, wat vrouwen ten goede komt en bij het drinken van bier de grootte van hun borsten vergroot
Het is een feit dat het geen nieuwe ontdekking is. Het was al bekend dat matige consumptie van bier gunstig is voor de start van borstvoeding en een groter succes bij het geven van borstvoeding aan de baby.

En “er zijn duidelijke aanwijzingen dat bier de afscheiding van prolactine kan stimuleren, het belangrijkste hormoon dat lactogenese of melkafscheiding stimuleert, zowel bij vrouwen als bij proefdieren.”

Het regelmatig consumeren van bier zou de borsten van 2 naar 3 maten vergroten.

Toch wordt dit gegeven niet door alle bronnen bevestigd. Natuurlijke oestrogenen uit de hopplant hebben dezelfde lichaamseigen oestrogeen van de vrouw. Dus als vrouwen veel bier drinken zouden hun borsten in omvang toenemen?

Helaas mannen (en vrouwen), bovenstaande gaat niet op. Duits wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat dit niet het geval is.

Natuurlijke oestrogenen uit de hopplant hebben dezelfde eigenschappen als lichaamseigen oestrogeen van de vrouw. Het oestrogeen uit de hopplant wordt gebruikt om het bier een bittere en aromatische smaak te geven.

Het zou bij vrouwen kunnen zorgen voor een grote boezem. Het onderzoek heeft echter aangetoond dat de gebruikte hoeveelheden in bier veel te klein zijn om effect te hebben op de borstomvang. Er zijn wel verhalen op het internet te vinden van vrouwen die hopkorrels slikken en wel de effecten merken.  Het is ook wel zo dat door veel bier drinken je dikker wordt en dat zorgt dan zowiezo door de vetafzetting voor grotere borsten. Maar ook op andere plaatsen zal men in volume toenemen.

Dat bier een slechte naam heeft komt omdat het de eetlust verhoogt. Wie na het sporten een biertje neemt, zal de discipline moeten hebben de bitterballen, worstjes en tosti’s te laten staan. Want tezamen wordt het te veel van het goede. Dan groeien niet alleen de borsten, maar ook de buik, dijen en overige delen van het lichaam. Vrouwen lopen dan dezelfde gezondheidsrisico’s als mannen: beroerte, hartaanval, verstopte slagaders etc.

Dat een groeiend aantal vrouwen overgewicht heeft is niet de schuld van bier alleen. Te veel eten, frisdranken en andere suikerhoudend voedsel zijn een veel grotere boosdoener.

De in het hop ook aanwezige stoffen calcium, magnesium en andere elementen en de antioxidant effecten van bier helpen vrouwen bij het bestrijden of voorkomen van ziekten als osteoporose en artritis.

De wetenschappers hebben ook onderzocht wat er waar is van het verhaal dat bier beschermt tegen kanker. Het zou dan aan om de stof xanthohumol die aanwezig is in hop. Dierproeven die door de Technische Universtiteit van München zijn uitgevoerd, tonen aan dat deze stof inderdaad een preventieve werking heeft. De alcohol in het bier heft helaas de beschermende werking echter zo goed als op volgens de onderzoekers.

Als het zou kunnen dat bier drinken de borsten van vrouwen in omvang kan doen toenemen zit er ook een gevaarlijk kantje voor mannen aan. Veel bier drinken zou dan ook de borstomvang van mannen doen toenemen en daar droomt geen enkele man wellicht van.

En als je als vrouw kleinere borsten wil? Een Zweedse studie onderzocht 300 vrouwen, de grootte van hun borsten en het aantal kopjes koffie dat ze ongeveer drinken op een dag. De onderzoekers ontdekten dat koffiedrinken invloed had op de grootte van de borsten. Helena Jernstroem, hoofdoncologe van de studie, onderzocht het verband tussen rondborstige dames en het verhoogd risico op borstkanker toen ze de link tussen koffie en borsten ontdekte.

Het verband: vrouwen die gemiddeld drie kopjes koffie per dag drinken, kunnen hun borsten bij wijze van spreken laten krimpen en zelfs hun risico op borstkanker verminderen. Volgens onderzoekers is het effect van koffie gerelateerd aan de impact ervan op oestrogeen, het vrouwelijke geslachtshormoon. Sommige stoffen in koffie kunnen het metabolisme van een vrouw veranderen, zodat ze een betere configuratie van de verschillende oestrogenen krijgt en dus het mogelijke risico verminderd wordt. Maar vrouwen met grotere borsten, die meer borstklieren bevatten, hebben een hoger risico, voegden de wetenschappers er nog aan toe.

Volgens de Glasgow Daily Record bleek uit het Zweeds onderzoek (uitgevoerd bij 270 vrouwen) dat ongeveer de helft van de vrouwen een bepaald gen draagt dat verantwoordelijk is voor borstverkleining bij koffiedrinkers.

Bronnen

https://mustgrowbust.com/can-drinking-beer-make-your-breasts-bigger-how-hops-helps-you-grow-bigger-breasts/

http://unsitioparati.com/2018/11/03/beber-mucha-cerveza-hace-que-tus-pechos-aumenten/

https://www.biernet.nl/nieuws/grotere-borsten-door-bier

http://konradnederland.nl/borsten-groeien-door-drinken-van-bier/

https://www.flair.be/nl/body-mind/bewezen-van-koffie-drinken-worden-je-borsten-kleiner/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending.

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.

Ook interessant om te lezen!