‘De Duikelaar’: Boek van Denise Hagmeijer over een relatieverslaafde codependent

Zijn diamanten echt voor altijd? Hoe de kosten van de verlovingsring verband houden met de huwelijksduur?
Minder knuffelhormonen bij gescheiden ouders

De Duikelaar’: Een nieuw boek van Denise Hagmeijer

Bron https://denisehagmeijer.jouwweb.nl/

Hoe ziet je leven eruit als relatieverslaafde codependent? Hoe deal je met de trauma’s die je hebt opgelopen? Denise geeft met haar geïllustreerde columns een kijkje in haar leven. Codependentie, relatieverslaving, narcisme en C-PTSS in real life dus!

Hoe ziet je leven eruit als relatieverslaafde codependent? Hoe deal je met de trauma’s die je hebt opgelopen? Denise doet een boekje open en deelt in haar geillustreerde columns een jaar van haar leven met codependentie, relatieverslaving en complex trauma en haar omgang met narcisme.
Denise is een alleengaande moeder van twee puberdochters, die een knipperlichtrelatie onderhoudt met P. In het verleden is Denise een aantal keren uitgevallen met een burn-out, waaronder C-PTSS verstopt lag. In dit boek beschrijft zij de stappen in haar persoonlijke herstel van een moeilijke jeugd en ingewikkelde relaties. De lezer volgt haar op de voet. En wordt, net als Denise zelf, heen en weer geslingerd tussen schaterlach en wanhoop. Denise leert zichzelf steeds beter kennen en oefent met haar behoeftes, wensen, grenzen en gevoelens. Ze valt om en krabbelt op. Ze leert en probeert. En baant zich al duikelend een weg naar een beter leven.


‘De Duikelaar’ (138 pagina’s, ISBN: 9789464055894) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij https://www.bol.com/nl/b/brave-new-books/8892641/. Prijs: €18,50

Over Denise Hagmeijer
Denise Hagmeijer is in 1981 in Zaandam geboren. Ze heeft na het atheneum psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden, maar moest haar studie na het derde jaar staken door haar eerste burn-out. Na diverse baantjes te hebben gehad, begon zij in 2016 met het schrijven van artikelen over codependentie, narcisme, relatieverslaving en complex trauma, waar zij inmiddels ruim 500.000 lezers mee heeft weten te bereiken via de website van Infonu. Daarnaast schrijft Denise populaire columns over haar herstel voor Lef Magazine, GGZ inGeest, en het vaktijdschrift GZ Psychologie. Zowel bij haar artikelen als bij haar columns plaatst Denise eigen illustraties.
Denise woont in de buurt van Amsterdam. Ze is alleengaande moeder van twee puberdochters en werkt in de GGZ.
Email: denisehagmeijer@gmail.com Website: https://denisehagmeijer.jouwweb.nl/

Bronnen

https://denisehagmeijer.jouwweb.nl/

https://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/173579-co-verslaafde-relatie-het-herstel.html

https://verdwenenzelf.org/

Over Brave New Books : Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge