Wie goed gekleed is, heeft meer en betere seks

Lustpil voor vrouwen op de markt!
Seks mag geen pijn doen.

Volgens Jani Kazaltzis heb je meer seks als je goed gekleed gaat. Al diverse reeksen leert Vlaanderens favoriete stylist DeTienGebodenVanJanions hoe we er op ons best kunnen uitzien.

Kleding oppervlakkig? Onzin, vindt Jani in Het Laatste Nieuws. ” Als je je niet goed voelt, kan kleding ervoor zorgen dat je je beter voelt. Kleding kan je helpen bij een jobinterview. Je hoéft geen pil te nemen als je depressief bent. Je uiterlijk ís belangrijk: het zet zoveel in gang. Kleding staat voor je lifestyle, je persoonlijkheid. Het is je visitekaartje. Het is binnenkant, gereflecteerd naar je buitenkant.”

In zijn nieuwe boek ‘De Tien Geboden van Jani’ zet hij zijn hoofdpunten op een rijtje en geeft hij goede raad. “kleding is niet ‘zomaar’ kleding. Het kan ervoor zorgen dat je je beter voelt en het geeft je betere seks.”

De stylist windt er geen doekjes om: “Wie er stijlvol uitziet, presteert beter. Wie er hip uitziet heeft meer plezier. Wie er sexy uitziet, heeft betere seks. Dus wie er sjofel uitziet, presteert niet, heeft geen plezier en slechte seks. Logisch.” Jani Kazaltzis windt er geen foute fleecetruien of driekwartbroeken rond. “Je leven beïnvloedt hoe je eruitziet. Maar het werkt evengoed andersom.”

En dus blijft hij voorlopig lustig mensen stijladvies geven op televisie. “In die paar jaar zijn er kandidaten gepasseerd voor wie we echt een verschil hebben gemaakt. Mannen en vrouwen die inzagen dat er méér is dan met een zak chips in de zetel hangen. Die inzien hoe anders je je kan voelen als je wat tijd besteedt aan je verzorging.” Wij zijn alvast benieuwd naar zijn tien geboden.

En wat vindt men dan het meest mooi? Een ronde kont, mooie borsten en sexy stelten; volgens de wetenschap staan ze allemaal niet op nummer één bij mannen. Uit een studie van een Australische universiteit bleek dat vrouwen met lange armen het vaakst als aantrekkelijk worden beschouwd door het andere geslacht. Showen met die armen – en kou lijden – is dus de boodschap.

Marco Borsato bejubelde de kleur rood jaren geleden. De University of Rochester toonde aan dat de kleur van de liefde, romantiek en passie de aantrekkingskracht van vrouwen naar mannen toe verhoogt. Is een rode jurk je iets te fel? Met rode lippen vang je twee vliegen in een klap, want uit een Franse studie bleek dat serveersters met lippenstift significant hogere fooien kregen – lees: aantrekkelijker bevonden werden – van mannelijke klanten.

Bron https://www.instagram.com/p/Bbkm5XcFP8B/?taken-by=loversfriendsla

De meeste mannen houden van een beetje rondingen, en die komen in een aansluitend bodyconjurkje – of een twinset, zoals Gigi Hadid zou dragen – mooi uit. Wetenschappers uit Nieuw-Zeeland bevestigden dat mannen het liefst een zandloperfiguur met een grote heup-tailleverhouding zien.

Ergonomisch gezien zijn ze slecht voor ons, maar dat zal mannen – en ons, als we eerlijk zijn – worst wezen. Hoge hakken zijn en blijven het symbool van vrouwelijke seksualiteit. Uit een studie gepubliceerd in Archives Of Sexual Behavior bleek dat de aantrekkelijkheid van een vrouw recht evenredig is met de hoogte van haar hak. Bovendien zouden mannen een vrouw die hakken draagt sneller benaderen en hulp bieden.

Het werd ook al meerdere malen aangetoond dat vooral zwart de kleur is die gelinkt wordt met zelfvertrouwen, intelligentie en sexiness

‘De 10 Geboden van Jani’ verschijnt bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts  € 22, 95.

Bronnen

http://www.hln.be/

http://relatie.blog.nl/aantrekkingskracht-2/2015/10/16/goede-kleding-geeft-betere-seks

https://www.hln.be/nina/seks-relaties/deze-onsexy-kledingstukken-vinden-mannen-net-heel-aantrekkelijk~a65e612b/

https://www.flair.be/nl/fashion-beauty/5-kledingstukken-die-mannen-aantrekkelijk-vinden/

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending.

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.