Landen met vrouwen met de grootste borsten

Waarover maakt men zich zorgen tijdens seks
Welke dag genieten vrouwen meest van seks

Bron Josh Parsons www.unsplash.com

Amerikaanse vrouwen hebben de grootste, natuurlijke borsten van de wereld. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek, gepubliceerd in The Journal of Female Health Sciences.

Voor de studie vergeleken onderzoekers de borstomtrek en het volume van vrouwen in meer dan 108 landen. Maar liefst 400.000 van hen namen deel aan de test en gingen aan de slag met meetlinten of lieten een 3D scan nemen. Vrouwen die een borstvergroting ondergingen of zwanger zijn, mochten niet deelnemen aan het onderzoek.

Belgische dames zijn goed voorzien als het op hun cupmaat aankomt, zo blijkt uit een ander onderzoek van Target Map, dat de borstgrootte van vrouwen in elk land in kaart bracht.

Belgische vrouwen hebben gemiddeld een C-cup, wat een goede middelmaat is. Ook Frankrijk, Italië en het Verenigde Koninkrijk kunnen genieten van zo’n cupmaat.


Amerikaanse vrouwen hebben de grootste, natuurlijke borsten  met een gemiddeld volume van 1.668 milliliter en een cupmaat, die ligt tussen F en G. Daarna volgden de Canadese en de Ierse vrouwen. Met een gemiddelde cupmaat D maken Polen en het Verenigd Koninkrijk de top vijf compleet.

De Russische en Scandinavische vrouwen beschikken gemiddeld over een grotere cupmaat dan D.

De Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld  D. Onder meer Duitsland, de VS, Colombia en Venezuela komen hier ook op uit.

In China, Japan, Indonesië of sommige Afrikaanse landen is  A het gemiddelde.

Uit het onderzoek bleek dat vrouwen met kleine borsten, voornamelijk in Zuidoost-Azië wonen. De Filipijnen staan daarbij op nummer één gevolgd door Maleisië, Bangladesh, Samoa en de Salomonseilanden.

De kleinste borsten vind je blijkbaar  in China: praktisch alle vrouwen hebben de bescheiden A-cup. Volgens experts is de cupmaat dan ook vaak genetisch bepaald, maar is er ook een link met overgewicht. “In de ondervoede landen is het zoeken naar een D-cup, terwijl de bh-maat in Westerse landen enkel maar toeneemt, evenredig aan de stijging van het aantal obese vrouwen.”

media_xll_6046148

Bronnen

http://www.hbvl.be/

http://www.ad.nl/lifestyle/ook-gemiddelde-cupmaat-wereldwijd-in-kaart-gebracht~aa3986a4/

http://www.vandaag.be/lifestyle/132803_zo-groot-zijn-de-borsten-van-de-gemiddelde-belgische-vrouw-.html

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge