‘Mannen vanaf hun 39e niet meer interessant voor vrouwen’

Wraakseks
Coregasme : sporten tot een hoogtepunt

Free-Photos / Pixabay

Seksueel gezien worden mannen op hun 39e onzichtbaar voor vrouwen. Vanaf die leeftijd zien vooral jongere vrouwen hen namelijk eerder als een vaderfiguur.

Een nieuwe studie suggereert dat mannen onzichtbaar worden voor jongere vrouwen als ze 40 naderen.

 

De studie zegt dat 52% van de respondenten geloven dat mannen hun allures verliezen bij het bereiken van 40 – en 39+ mannen worden beschouwd als vaderfiguren in plaats van seks-symbolen (omdat niemand ooit heeft gewild f — een vader, toch …?

Van de duizend mensen die deelnamen aan een Brits onderzoek zegt 52 procent dat mannen seksueel niet meer aantrekkelijk zijn als ze tegen de veertig lopen.

Daarnaast denkt 62 procent van de vrouwen dat mannen van tegen de veertig al lang een relatie hebben, waardoor ze niet meer op ze af stappen. Mannen van 39 jaar en ouder hebben daardoor nog maar zelden geluk in het uitgaansleven.

Volgens 54 procent van de deelnemers is dat gebrek aan succes tijdens het uitgaan het belangrijkste signaal dat een man seksueel niet meer aantrekkelijk is. Bijna 40 procent zegt dat grijs wordend haar een teken is dat de seksuele aantrekkingskracht afneemt.

Andere signalen voor de teruglopende seksuele aantrekkingskracht zijn slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar. Veel mannen zouden daar last van krijgen als ze tegen de veertig lopen.

Bronnen

https://danielmiessler.com/blog/the-dating-power-flip-at-age-30/

http://www.evanmarckatz.com/blog/online-dating-tips-advice/why-do-women-in-their-30s-not-want-to-date-men-in-their-40s/

http://www.telegraph.co.uk/men/relationships/10955708/Men-become-invisible-at-39-now-they-know-how-women-feel.html

http://www.nu.nl/overig/3822718/mannen-39e-niet-meer-interessant-vrouwen.html

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge