Natuurlijke borsten scoren het hoogst

Relaties beïnvloeden sterk je psychische en fysieke gezondheid
Vlaming heeft geen tijd voor seks, wel voor Facebook
light, girl, model

ivanovgood (CC0), Pixabay

Borsten is zo iets waar vrouwen de meeste zorgen over hebben. De juiste grootte, even groot links als rechts, een goede tepelverhouding en last buts not least: 25, 50 of 75 jaar oud: borsten die ‘uit zichzelf’ recht vooruit blijven staan.

De één loopt rond met een handjevol, terwijl de ander in speciale lingeriewinkels op zoek moet naar een beha die voldoende steun geeft. Maar wat is nu eigenlijk de ideale borst? De wetenschap heeft, zoals altijd, antwoord.

Brits onderzoek waarin artsen 1315 mannen en vrouwen foto’s van verschillende borsten te zien gaven gaven aan dat natuurlijke borsten nog het hoogst scoren.

Het grootste gedeelte gaf aan de natuurlijke borstvorm, zonder siliconen, het mooist te vinden. Opvallend is dat niet alleen de vrouwen, maar ook het grootste gedeelte van de mannen er zo over denkt. De siliconenborsten werden door meer dan de helft van de mannen zelfs als ‘lelijk’ bestempeld.

“Vooroordelen dat mannen de vorm van kunstmatige borsten mooier vinden, zijn simpelweg niet waar” laat één van de artsen weten. “Natuurlijke borsten hangen nou eenmaal iets meer, maar dat vinden ook mannen niet erg. Dat zien ze liever dan veel te ronde borsten.”

Natuurlijke borsten waren met stip het populairst. De opgespoten en opgevulde boezems die we allemaal al van (iets te) dichtbij gezien hebben, met dank aan reclamespotjes en R&B clips, konden op minder bijval rekenen.

Het doel van de studie is trouwens nobeler dan je zou denken. Met deze resultaten willen de wetenschappers namelijk een universele modelvorm voor borstreconstructies opstellen. De studie werd gepubliceerd in het medische tijdschrift ‘Journal of Plastic and Reconstructive Surgery’.

Een ander ditmaal Praags onderzoek lijkt dit te  bevestigen.  Grote borsten geven nog steeds de indruk van een goede vruchtbaarheid, wat mannen al dan niet bewust enorm aantrekt, maar ook een bepaalde vorm zou die indruk wekken.

Bron www.pixabay.com

Na enkele mannen een hele reeks foto’s te laten zien, blijkt niet de grootte, maar de vorm van borsten bij mannen op nummer één van de borstenchecklist te staan. Grotere borsten zouden wijzen op een hoger niveau van estradiol en progestron. Deze hormonen zijn belangrijk voor de vruchtbaarheid. Symmetrie is ook erg belangrijk. Verder hebben mannen vooral een voorkeur voor jongere en mooiere vrouwen met symmetrie van het gezicht en het hele lichaam.

En nog dit : Sommige mannen houden van grote borsten, andere geven de voorkeur aan kleine, weer andere kiezen de middenmaat. Wat de vorm of maat van jouw borsten ook is, het is precies goed. Houd van je borsten. Ze hebben superkracht en zijn geweldig!   In Mongolië als een baby huilt trekt iedereen zijn shirt omhoog om zijn borst aan te reiken; moeders, grootmoeders en zelfs mannen. Ze schudden hun borst en de baby kalmeert en kijkt verbaasd om zich heen.

 

Bronnen

https://www.livescience.com/23500-why-men-love-breasts.html

http://www.hln.be/hln/nl/37/Psycho/article/detail/2628177/2016/02/25/Zo-zien-de-perfecte-borsten-eruit-volgens-de-wetenschap.dhtml

http://relatie.blog.nl/onderzoek/2014/12/29/mannen-houden-niet-van-neptetters

http://www.flair.be/nl/love-sex/406256/verrassend-dit-soort-borsten-zien-mannen-het-liefst

https://www.hln.be/nina/style/rond-of-traanvormig-welk-van-de-7-types-borsten-heb-jij~a3c1f18c/

https://vrouwencirkel.wordpress.com/borsten-3-ode-aan-de-borst/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge