Perfecte borsten met wiskundige formule

Ook in rusthuis behoefte aan seks
Mannen en vrouwen willen vaak niet op hetzelfde moment seks

De perfecte borsten, wie droomt er niet van? Maar wanneer zijn borsten eigenlijk perfect? Een vraag waar Patrick

1866946 / Pixabay

Mallucci, een Britse plastische chirurg gespecialiseerd in borstoperaties, een antwoord op formuleerde.

Drie voorwaarden
Eerste voorwaarde is dat de borsten symmetrisch zijn en de tepels op één lijn liggen. Vervolgens moet meer borst onder die denkbeeldige lijn liggen dan boven. De verhouding is door Mallucci zelfs heel precies vastgelegd: 55 procent van de borst moet onder de lijn liggen. Derde voorwaarde: de tepels wijzen ‘lichtjes’ naar boven.

Mallucci baseerde zich op foto’s van naaktmodellen voor zijn formule. “Bijna alle vrouwen die bekend staan om hun mooie borsten voldoen aan die formule.” Grootte en vorm doen er blijkbaar niet toe, als de verhouding maar klopt.

Volgens de formule van Malucci, verbonden aan de ‘Royal Free and University College London Hospitals’, is de positie van de tepel cruciaal voor de perfecte borst…….

Met zijn ‘tepelmeridiaan’ zit 45% van de borst idealiter boven de tepel en 55% eronder. De tepels zijn naar boven gericht in een hoek van 20º.

De borsten die het aantrekkelijkst worden bevonden, zijn bovendien een beetje smaller boven de tepel dan eronder.

Om zijn hypothese te staven vroeg Dr. Malucci 1300 proefpersonen om scores te geven aan 4 verschillende types borsten met telkens andere proporties.

Een selectie van borstbeelden werd genomen, inclusief wat wij als de perfecte borst beschouwen, samen met enkele variaties die vervolgens in verschillende verhoudingen werden veranderd. Het publiek bestaande uit ongeveer 600 vrouwen en 600 mannen van verschillende leeftijden, achtergronden en sociale klassen werd vervolgens gevraagd om te markeren welke borst zij het meest aantrekkelijk vonden.

De bevindingen onthulden dat zowel mannen als vrouwen universeel de meer natuurlijk uitziende borst het meest uniek aantrekkelijk vonden.

Wat de respondenten zagen in de natuurlijk uitziende borst was vrij specifiek, de tepel ” meridiaan ” – de horizontale lijn die op het niveau van de tepel zou worden getekend – lag op een punt waar, gemiddeld, de proportie van de borst daarboven was het 45 procent van het totale volume van de borst en daaronder 55 procent. De bovenpool was ofwel recht of concaaf en de tepel was met een gemiddelde hoek van 20 graden naar de hemel gericht. In alle gevallen vertoonden de borsten een strakke convexe onderpool – een nette maar volumineuze curve.

87% gaf aan dat ze de 45:55-verhouding het mooist vinden.

Perfect_breast_infographi-500x592

Bron http://patrickmallucci.com/perfect-breast/

Bronnen

http://patrickmallucci.com/perfect-breast/

http://www.hln.be/

http://seks.blog.nl/

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge