Rugkuiltjes ? Dan makkelijker klaarkomen?

Zingende borsten als campagne tegen borstkanker
Jongeren, seks en online media : praat erover
woman, hair drying, girl

RyanMcGuire (CC0), Pixabay

Sommigen vinden de twee kuiltjes onderaan de rug van  vrouwen sexy, maar eigenlijk weet niemand waarom sommige ze hebben en sommige niet en waarom ze eigenlijk dienen.

Ze noemen ze met een mooi woord venuskuiltjes, die twee symmetrische deukjes in je onderrug. Sommige vrouwen en schaars sommige mannen hebben ze. De venuskuiltjes zijn genetisch bepaald en vormen de verbinding van het heiligbeen met het darmbeen.

Deze verbinding wordt het sacro-iliacale gewricht genoemd. Daar zitten geen spieren, dus bij sommige vrouwen zie je daar dan ook twee deukjes. Bij de één zijn ze duidelijker zichtbaar dan bij de ander, dat is afhankelijk van de bouw van je lichaam.

Je kan zulke kuiltjes niet kweken door bijvoorbeeld te sporten: het hebben van sacrio-iliacale kuiltjes of Venus dimples is genetisch bepaald.

Een pluspunt in bed

Het is moeilijk te geloven maar de venuskuiltjes hebben een positieve invloed op je seksleven. Niet alleen vinden mannen zo’n putjes ongelooflijk sexy – ze noemen ze zelfs liefkozend ‘thumb handles’ – maar ze zorgen er ook voor dat je sneller een hoogtepunt bereikt. Ze wijzen namelijk op een goede bloedcirculatie en op die plek in je lichaam zorgt die snelle circulatie ervoor dat je makkelijk een orgasme krijgt.

Copyright www.wbetting.co.uk

Bronnen

http://www.flair.be/nl/body-mind/381340/heb-jij-twee-kuiltjes-onderaan-je-rug-wel-ze-beinvloeden-je-seksleven#

http://www.cosmopolitan.nl/health-en-body/a152844/heb-jij-twee-kuiltjes-in-je-rug-dit-betekent-het/

http://www.indiatimes.com/lifestyle/self/here-s-why-people-with-dimples-of-venus-or-butt-dimples-are-extremely-special-254082.html

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge