Sexy bewegingen maken vrouw aantrekkelijker

Het twijfelachtige geval van liefde op het eerste gezicht
Waarom sneller verliefd in de zomer

Bewegen en heupwiegen op een ‘sexy manier’ is net zo belangrijk om een ​​vrouw er aantrekkelijk uit te laten zien als de vorm van haar lichaam, heeft een nieuwe studie ontdekt.

Volgens onderzoek van Portsmouth University zal schoonheid je nergens brengen als je niet weet hoe je met gratie moet bewegen.

De studie wees uit dat specifieke manieren van lopen – zoals je heupen bewegen en kleine stapjes maken – er waarschijnlijk voor zorgen dat een vrouw er meer sexy uitziet.

Evolutionair psycholoog dr. Ed Morrison, die het onderzoek uitvoerde, zei: “Een combinatie van kleine taille, afgeronde heupen en billen en een slank figuur is al lang belangrijk voor de aantrekkelijkheid van vrouwen, maar het blijkt dat hoe een vrouw beweegt net zo belangrijk is.

“Het meeste eerdere onderzoek naar wat een lichaam aantrekkelijk maakt, is gebaseerd op foto’s, maar in het echte leven zien we meestal een potentiële partner in beweging. Beweging is ook cruciaal in baltsgedrag, zoals dansen.

“Uit onderzoek blijkt dat we een vrouw eerder aantrekkelijk vinden als ze haar heupen beweegt en kleine stapjes doet.”

Morrison legde uit hoe zijn studie belangrijk is om te bepalen wat een vrouw universeel aantrekkelijk maakt, omdat parameters van fysieke schoonheid nooit constant zijn.

“Omdat de voorkeuren voor lichaamsvormen variëren in verschillende culturen en in de loop van de geschiedenis, wilde het onderzoek uitzoeken of als je het gezicht weghaalde, wat voor soort aanwijzingen de mensen zouden gebruiken om de aantrekkingskracht te meten,” zei hij.

“Met bewegingsopname kunnen we de beweging van de lichaamsvorm isoleren en het relatieve belang van de twee vergelijken.”

De studie werd uitgevoerd door 37 vrouwen te verzamelen met verschillende lichaamstypen en die allemaal alleen maar leggings en t-shirts droegen.

Reflecterende markers werden vervolgens langs hun lichamen geplaatst voordat ze werden gefilmd terwijl ze op een loopband liepen.

De beelden werden vervolgens ontdaan van alle functies, zodat alleen de reflecterende punten zichtbaar waren. Clips van 10 seconden werden samengesteld en beoordeeld door 14 vrouwen en 11 mannen op een schaal van één (niet aantrekkelijk) tot zeven (zeer aantrekkelijk).

De test werd driemaal herhaald en bij alle gelegenheden bleek het meest aantrekkelijk een vrouw met een body mass index van 19 tot 23 en een kleinere heup tot taille ratio.

“De resultaten suggereerden dat beweging net zo belangrijk is als statische metingen bij het meten van aantrekkelijkheid, wat verrassend was omdat de dagelijkse ervaring suggereert dat je gemakkelijk kunt zien hoe aantrekkelijk iemand is van een foto,” zei Dr Morrison.

Hij voegde eraan toe dat meer onderzoek moet worden uitgevoerd om te zien of bewegingen variëren tussen culturen en of sexy bewegingen kunnen worden vervalst.

Bron

https://www.rt.com/uk/429461-women-sexy-attractiveness-wiggle/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge