Waar vrouwen naar zoeken bij mannen: 20 kenmerken die hen aantrekkelijker maken

Wat maakt mannen aantrekkelijk?
Waarom romantische partners vaak op elkaar lijken
mountaineering, man, trail

Hermann (CC0), Pixabay

Wat zoeken vrouwen bij mannen? Deze vraag zal nooit een goed antwoord hebben. Ieder mens heeft zijn eigen wereld vol omstandigheden waardoor hij op zoek gaat naar het een of ander. Zijn er algemene kenmerken die een man aantrekkelijker maken voor een vrouw? Er is maar één manier om daar achter te komen: veel vrouwen interviewen en conclusies trekken uit dit veldonderzoek. Dit is wat de bestlifeonline-sites en de Opinion Reseach Corporation uit New Jersey deden, die de opdracht kregen om een ​​onderzoek te ontwikkelen om uit te zoeken wat een man aantrekkelijk maakt. Specifiek welke aspecten van persoonlijkheid, lichaamsbouw, karakter en welke vaardigheden een man moet hebben.

In het onderzoek werden meer dan 1.000 vrouwen tussen de 21 en 54 jaar naar deze kenmerken bevraagd. En de eerste verrassing is dat de fysieke aantrekkelijkheid niet boven de andere kenmerken uit kwam, maar wel als een soort surplus geldt.

Slechts 13% van de ondervraagde vrouwen noemde spieren een aantrekkelijke factor. 66% zegt echter dat ze het prettig vinden als een man morele integriteit heeft. Maar wat willen vrouwen echt? Het lijkt erop dat ze op zoek zijn naar een zelfverzekerde, grappige en stijlvolle man. Om te controleren of je de perfecte man bent en je romantische mislukkingen slechts een willekeurige mogelijkheid zijn, zijn hier de meest gezochte kwaliteiten:  trouw zijn stond op nummer 1, iemand die betrouwbaar, vriendelijk, oprecht, met moreel besef en begiftigd met een vaderlijk instinct is.

Verder gevoel voor humor, slim, gepassioneerd, zelfverzekerd en genereus. Daarbij iemand die weet hoe te luisteren, die romantisch is, goed in bed, kan koken, huishoudelijk werk wil en kan doen en een goed financieel potentieel heeft via job of familie. Tenslotte heeft hij een gevoel voor stijl, schoonheid, heeft hij een goed uitgebalanceerd lichaam, spieren en een goede fysieke conditie.

Door aan deze 20 vereisten te voldoen, ben je de meest aantrekkelijke man ter wereld aldus deze steekproef van vrouwen. Maar wees niet geobsedeerd, het is bijna onmogelijk om aan allemaal te beantwoorden. Wat je kunt doen, is de filosofie achter veel van hen omarmen: zelfvertrouwen waarmee je energieën kunt beheersen en ze op de juiste manier kunt kanaliseren naar begrip, empathie en betekenis. humor, en tegelijkertijd kalmte brengen om de tegenslagen die het leven ons te bieden heeft, onder ogen te zien. Aantrekkelijke mannen zijn zich bewust van hun grenzen en hun sterke punten en bovenal verliezen ze nooit hun kalmte en zijn ze nooit agressief. Ze lijken altijd te weten wat ze in elke situatie moeten doen.

Het werk in opdracht van bestlifeonline richtte zich op de psychosociale aspecten van mannen. Maar hoe zit het met het fysieke? Om daar achter te komen, is het noodzakelijk om andere onderzoeken te bekijken die geprobeerd hebben licht te werpen op dit aspect, zoals die uitgevoerd door de Royal Society Open Science.

In het boek analyseerden ze de beoordelingen van 800 vrouwen in de Verenigde Staten tussen de 17 en 79 jaar, die het lichaam en het gezicht beoordeelden van tientallen computergegenereerde figuren die het resultaat zijn van het mengen van de fysieke kenmerken van 9.000 mannen. ​ En de conclusie was verrassend: wat een man aantrekkelijker maakt, zijn zijn benen. Te lange of te korte benen zouden bijzonder onaantrekkelijk zijn.

Bronnen

https://marketresearchtelecast.com/what-women-look-for-in-men-20-characteristics-that-make-them-more-attractive/27294/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge