Waarom een spiritueel meisje de beste partnerkeuze is?

Verstandige vrouwen komen geen lief tegen? (+video)
Signalen van vreemdgaan – overspel top 5 2017

Spirituele meisjes zijn heel anders dan andere meisjes. Hoewel je het in eerste instantie

Bron www.pixabay.com

misschien niet opmerkt, hoe meer geïnteresseerd in haar hogere doel iemand is, des te meer overweldigend hun energie zal zijn.

Als je je ooit hebt afgevraagd wat de voordelen van een spiritueel meisje zijn, is dit artikel iets voor jou. Ze heeft een van de mooiste zielen die je ooit zult ontmoeten en als je haar bij je kunt houden, zal ze je een van de gelukkigste mensen ter wereld maken.

10 redenen waarom het vallen voor een spiritueel meisje een van de beste dingen is die je in het leven kunt doen:

1. Zij zal je helpen meer compassievol te zijn.

Ze geeft om de wereld en alles wat erop staat. Ze wil anderen helpen en er zijn voor diegenen die haar nodig hebben. Haar hart is vol medeleven en hoe meer je om haar heen bent, des te compassievoller je ook zult worden.

2. Ze zal je helpen meer in harmonie te komen met de natuur.

Ze is letterlijk één met de natuur. Ze weet dat alles met elkaar verbonden is en zal je helpen dat ook beter te begrijpen. Alles wat ze doet is zo magisch dat je het niet kunt weerstaan.

3. Ze is authentiek en helpt je om net zo goed te zijn.

Ze zal je duwen om te zijn wie je wilt zijn in het leven. Ze laat je niet stil zitten en verspilt je leven in de hoop dat er iets beters zal gebeuren. Met haar aan uw zijde, zult u willen reiken en hard werken voor wat u verdient.

4. Ze is niet overdreven materialistisch.

Natuurlijk, ze houdt van geschenken, maar ze heeft ze niet nodig. Dingen zijn gewone dingen voor haar. Ze weet dat ze ze deze niet mee kan nemen als ze doorgaat naar het volgende leven.

5. Ze is niet bang voor het onbekende.

Ze omarmt verandering en is niet bang voor de dingen die kunnen komen. Ze weet dat het universum haar niet door iets heen zal brengen dat ze niet aankan. Waar haar pad haar ook naartoe brengt, ze is er klaar voor.

6. Het werkt ontspannend om bij haar in de buurt te zijn en helpt een gevoel van vrede tot stand te brengen.

Haar aanwezigheid is zo kalmerend dat als je bij haar bent, je niet anders kunt dan ontspannen te zijn. Ze haalt het beste in iedereen naar boven en laat je meteen thuis voelen. Je geniet van haar aanwezigheid, ze is tot op zekere hoogte je veilige plek.

7. Ze is niet bang om toe te geven wanneer ze ongelijk heeft.

Ze weet dat we in het leven altijd leren en groeien. Wanneer zij een fout maakt of verkeerd is over iemand, is zij de eerste die er eigenaar van is. Dit is iets waar veel mensen aan moeten werken.

8. Ze zal je geen pijn doen.

Ze is aardig, ze vindt het niet leuk om anderen pijn te doen. Ze zal je echter geen onnodige pijn of iemand anders onnodige pijn bezorgen. Dat gezegd hebbende, ze is geen deurmat en zal niet overal overheen gelopen worden. Als ze respect krijgt geeft ze respect in ruil.

9. Ze houdt van niets dat je ooit eerder hebt meegemaakt.

Ze houdt zo veel van. Als je echt honderd procent voor haar kiest, krijg je hetzelfde terug. Als zij van jou houdt, is het onvoorwaardelijk. Vraag haar niet als ze je vertelt dat ze van je houdt. Een vrouw die contact met zichzelf heeft en haar levenspad volgt, zal je dit alleen vertellen als ze weet dat het de bedoeling is. Ze is wijs als het gaat om leven en liefde. Ook kun je het niet helpen, maar merk op dat haar liefde voor iedereen is alsof ze er morgen nooit meer van zal gaan houden. Om te vereenvoudigen, is ze altijd overvloeiend van liefde en vriendelijkheid.

10. Zij is vriendelijk en begrijpend op een dieper niveau dan de meesten.

Ze is vriendelijk en altijd beleefd. Ze begrijpt dat we fouten maken en definieert anderen niet door henzelf. Ze groeit constant en weet dat anderen dat ook zijn. Iedereen krijgt het voordeel van twijfel tot een lijn wordt overschreden.

 

Bronnen

http://awarenessact.com/10-reasons-why-falling-in-love-with-a-spiritual-girl-will-be-the-best-thing-that-ever-happened-to-you/

https://www.speakingtree.in/blog/reasons-to-fall-in-love-with-a-spiritual-woman

http://littleinfocue.com/10-reasons-why-falling-in-cherish-with-a-spiritual-girl-will-be-the-best-choice-youve-ever-accidently-made-by-ewao/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge