Welke boeken maken je populair op datingsites

Rugkuiltjes ? Dan makkelijker klaarkomen?
App vergemakkelijkt seks met collega's

Bron www.unsplash.com Jonas Jacobsson

Wie gaat daten moet een goede indruk achterlaten.  En als je op zoek bent, wil je weten of de persoon die je ontmoet inhoud en intelligentie heeft.  De boeken die je toekomstige leest, kan een goede indicatie zijn van die inhoud en intelligentie. Ondertussen zijn er engelstalige websites actief waar je kan zien welke boeken populair zijn en getuigen van enige intelligentie.

Het bestaan van de instagramaccount HotDudesReading toont aan dat lezende mannen aantrekkelijk zijn.
Bij veel datingapps is het mogelijk om een leeslijst te koppelen aan het profiel. Wie dat ook effectief doet, scoort vaak een pak meer matches bij het andere geslacht. Dat blijkt uit een enquête van de populaire datingsite eHarmony
Volgens een enquête van  eHarmony krijgen mannen die ‘lezen’ bij hun hobby’s schrijven tot 19 procent meer berichtjes van vrouwen. Ook lezende vrouwen krijgen iets meer reacties, al gaat het hier maar om een schamele 3 procent.
De boeken die je leest blijken heel bepalend te zijn voor de aandacht die je krijgt.  Boeken lezende mannen werkt blijkbaar erotiserend. Op Instagram is de groep‘HotDudesReading’ mateloos populair.
Een anonieme New Yorkse post foto’s van nietsvermoedende mannen die geconcentreerd zitten lezen in het openbaar vervoer.Ondertussen zijn er meer dan 46.000 volg(st)ers verzameld.

Sommigen beweren ook dat mannen die boeken lezen beter zijn in bed. Mannen waarop wachten jullie?

Welke boeken dan wel een goed idee zijn? Dat zie je in het overzicht hieronder:
Mannen
1. Screw It, Let’s Do It and Like a Virgin – Richard Branson: +74%
2. The Girl with the Dragon Tattoo: +36%
3. 1984 – George Orwell: +21%
4. World War II: +16%
5. The Da Vinci Code: +5%

Vrouwen
1. The Hunger Games: +44%
2. The Girl with the Dragon Tattoo: +31%
3. A Game of Thrones: +30%
4. To Kill a Mockingbird: +21%
5. Pride and Prejudice: +18%

Copyrights https://thetab.com/uk/

Bronnen

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/3140227/2017/04/23/Deze-boeken-maken-je-populairder-op-datingapps.dhtml

https://nl.metrotime.be/2017/04/24/must-read/boekenlezenmaaktaantrekkelijk/

https://thetab.com/uk/leeds/2017/04/29/study-reveals-book-readers-make-best-lovers-31751

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge