Welke relationele persoonlijkheid heb je volgens je geboortemaand?

Van een relatie word je dikker maar is het erg?
Hoe lang duurt de ideale kus?

Wat vertelt je geboortemaand  over je persoonlijkheid? Het lijkt wellicht onwaarschijnlijk

JillWellington (CC0), Pixabay

en misschien is het dit ook, maar sommige onderzoekers beweren al dan niet wetenschappelijk gestaafd dat je geboortemaand bepalend is voor je persoonlijkheid en daaraan gekoppeld je amoureuze ingesteldheid, je verleidingsstijl, je relatievaardigheden, enz.  Als het niet klopt is het wel goed gevonden en wie weet zijn er toch enkele dingen die kloppen bij je eigen persoonlijkheid, al moet je de info toch met een korreltje zout nemen.

Januari

Ambitieus, serieus, soms hardvochtig en conservatief. Kritisch. Hardwerkend en productief. Verstandig georganiseerd en loyaal. Houdt van te onderwijzen en te leren. Gevoelig en heeft diepe gedachten maar praat niet graag over gevoelens. Weet hoe anderen gelukkig te maken. Rustig, maar ook soms opgewonden of gespannen. Eerder voorbehouden. Romantisch maar heeft moeilijkheden met de liefde uit te drukken. Houdt van kinderen. Heeft sterke sociale vaardigheden maar is gemakkelijk jaloers. Laat anderen maar toe in hun leven als ze hetzelfde intellectuele niveau hebben en dezelfde visie op het leven.

Personen die geboren werden in januari zijn buitengewoon ambitieus, maar een beetje conservatief en ernstig. Ze zijn erg kritisch en praten niet graag over hun gevoelens. Ze laten zich niet benaderen door mensen die niet op hetzelfde intellectuele niveau zitten.

Februari

Abstracte gedachten. Intelligent en slim. Aantrekkelijk. Sexy. Ambitieus maar ook romantisch. Wil dromen realiseren en is hoopvol. Gevoelig en gemakkelijk te kwetsen. Romantisch van binnen maar niet naar buiten. Temperamentvol. Rustig, verlegen, eerlijk. Houdt van  vrijheid. Wordt  gemakkelijk boos maar toont dit niet zo. Haat onnodige dingen. Durfal en koppig. Houdt van de werkelijkheid en van entertainment en ontspanning. Bijgelovig. Is vlug geraakt in een relatie, maar uit dit niet altijd zo. Als je hen bedriegt, zie je ze nooit meer terug.

Personen die geboren werden in februari zijn erg romantisch en ze moet ze met veel geduld behandelen. Niet iedereen begrijpt hen omwille van hun stemmingswisselingen. Deze vrouwen hebben een abstracte manier van denken. Als je hen bedriegt, zie je hen nooit meer terug. Als je als vrouw bent geboren in de maand februari dan heb je soms last van stemmingswisselingen wat niet iedereen begrijpt.

Maart

Natuurlijk eerlijk, genereus en sympathiek. Aanhankelijk. Verlegen en gereserveerd. Sterke persoonlijkheid.  Houdt van rust en sereniteit. Houdt om anderen te dienen. Snel boos maar ook vriendelijk. Loyaal

Wraakzuchtig. Houdt van te dromen en fantaseren. Houdt van aandacht. Houdt van reizen. Overhaaste beslissingen bij het kiezen van partners. Muzikaal talent. Houdt van bijzondere dingen.

Deze personen stralen charisma en charme uit. Ze zijn toegewijd en trouw. Ze worden niet gemakkelijk verliefd. Ze zijn schattig maar maak hen niet overstuur. Het is een waar genot om met zo iemand samen te leven.


April

Sterke mentaliteit. Houdt van aandacht. Aantrekkelijk en aanhankelijk aan zichzelf. Actief en dynamisch. Diplomatisch. Kan makkelijk troosten, vriendelijk en lost problemen van mensen op. Moedig en onverschrokken. Avontuurlijk. Kan liefhebben en verzorgen. Soms agressief. Emotioneel. Goed geheugen.  Sexy op een manier die alleen hun geliefde kan zien.

Personen uit april zijn diplomatisch en komen goed met mensen overeen. De meesten zijn echter best jaloers en als ze een uitbarsting hebben, blijf je beter ver uit hun buurt. De april personen maken je gelukkig als je eerlijk bent. Ze openen hun ziel voor iedereen die hun vertrouwen kan winnen.

Mei

Mooie fysiek, aantrekkelijk en mentaal schrander. Trekt anderen aan en houdt van aandacht. Diepe gevoelens. Koppig en hardvochtig. Sterke wil en zeer gemotiveerd. Houdt van te dromen. Sterk, scherp gedachten. Snel boos. Goede verbeelding.  Houdt van fysieke inspanning en het hebben van een goede fysieke conditie. Houdt van literatuur en kunsten. Houdt van reizen.  Hardwerkend en verwacht dit ook van de partner. Hebben soms moeilijk karakter en zijn dan gevaarlijk als je hen voor schut zet of bedriegt.  Als je een mei persoon bedriegt, zal je dat je hele leven beklagen.

Deze personen zijn erg standvastig en principieel. Ze zijn charmant.  Gecombineerd met hun moeilijke karakter is dat wel eens gevaarlijk voor zij die op hen verliefd worden. Dit komt omdat je hen je hele leven lang zal herinneren.

Juni

Beleefde en zachte stem. Gevoelig en nieuwsgierig. Zitten  boordevol ideeën en zijn creatief. Denken met visie. Actieve geest. Wil altijd het beste. Temperamentvol. Grappig en humoristisch. Kan goed debatteren. Spraakzaam. Dagdromer. Vriendelijk. Weet hoe om vrienden te maken. Gemakkelijk gekwetst. Houdt ervan zich mooi te kleden. Geraakt makkelijk verveeld. Kost tijd om te herstellen wanneer gekwetst wordt.

Ze zijn erg nieuwsgierig, creatief en taalvaardig. Maar ze spreken voor ze denken. Deze personen denken dat het beter is om de waarheid meteen in je gezicht te zeggen, eerder dan achter je rug te praten. Vrouwen zijn gevaarlijk in de liefde en mannen worden in hun handen vaak een speeltje.

Juli

Eerlijk. Bezorgd over de gevoelens van mensen. Vriendelijk. Zorgzaam en liefdevol. Leuk om mee om te gaan. Rustige aard tenzij opgewonden of gespannen. Willen niet graag in conflict gaan en vermijden dit zoveel mogelijk, maar als er een conflict komt is het heftig.  Is trots op zichzelf. Gemakkelijk te troosten. Soms ook emotioneel en onvoorspelbaar en snel gekwetst. Niet wraakzuchtig. Vergevingsgezind maar vergeet gebeurde dingen nooit meer.

Heeft hekel aan onzinnige en onnodige dingen. Hardwerkend. Houdt ervan om soms alleen te zijn. Niet agressief, tenzij uitgelokt. Wil graag bemind worden maar is snel gekwetst en duurt dan lang voordat men terug in een relatie stapt.

Deze personen zijn erg eerlijk, mysterieus, zeer intelligent en mooi. Ze houden niet van conflicten en zijn tegen iedereen beleefd. Als je hen bedriegt, ben je hen voorgoed kwijt. Daarnaast denken ze ook niet eerst na voordat ze iets willen zeggen. Daar in tegen zijn ze erg taalvaardig, creatief en nieuwsgierig.

Augustus

Aantrekkelijk. Moedig en onverschrokken. Genereus maar ook egoïstisch. Wil graag geliefd en bekeken worden. Staan graag in het middelpunt van de belangstelling.  Stevig en beschikt over leidinggevende kwaliteiten. Weet hoe anderen te troosten. Houdt van grapjes.  Snel boos. Gemakkelijk jaloers.  Zorgvuldig en voorzichtig. Denkt snel. Onafhankelijke gedachten. Houdt van dromen. Talentvol in de kunst, muziek en defensie. Slechte weerstand tegen ziekten.Betrouwbaar. Romantisch. Wil graag lief hebben en verzorgen. Houdt ervan om vrienden te maken.

Deze personen hebben een groot hart. Hou vooral augustusvrouwen niet voor de gek, want vroeg of laat winnen ze toch. Ze hebben een buitengewoon gevoel voor humor, maar worden niet graag voor de gek gehouden. Als je dit toch doet, weet je nooit wanneer ze terug zullen slaan. In hun aanwezigheid slaat het hoofd van mannen op hol.

September

Voorzichtig en georganiseerd. Wijst graag  op de fouten van mensen. Houdt ervan te bekritiseren. Kalm en koel maar toch sympathiek.  Eigenwijs. Rustig, maar in staat om het goed te kunnen uitleggen. Loyaal, maar niet altijd eerlijk. Zeer zelfverzekerd. Gevoelig. Goed geheugen. Slim en deskundig. Houdt ervan om te zoeken naar informatie. In staat om zichzelf te motiveren. Begripvol. Houdt van sport, vrije tijd en reizen. Toont nauwelijks emoties. Erg kieskeurig, vooral in relaties.

Aardige, gedisciplineerde en mooie personen. Ze vergeven overspel nooit. Wees voorzichtig en kwets hen niet, want ze zullen wraak nemen. Ze zijn kritisch en stellen hoge eisen aan hun partner.

Degene die hen zal verraden vergeven ze nooit. Wees voorzichtig om hen niet te kwetsen, omdat ze wraak zullen zoeken. Ze willen lange relaties, wat betekent dat zij niet de personen zijn voor één nacht. Aan de andere kant zijn ze kritisch en stellen ze  hoge verwachtingen aan hun partners. Wie hun hart kan winnen, zal wel een trouwe partner ondervinden.

Oktober

Innerlijke en lichamelijke schoonheid. Vaak vaak. Vind vrienden belangrijker. Houdt van degenen die van hem houdt.
Snel gekwetst maar herstelt gemakkelijk. Dagdromer. Maakt weinig uit wat anderen over hen denken. Emotioneel. Doorslaggevend. Houdt van reizen, kunst en literatuur. Gemakkelijk jaloers. Bezorgd. Verkwister. Makkelijk beïnvloedbaar. verliest makkelijk zelfvertrouwen. Houdt van kinderen. Liefdevol in een relatie, maar jaloers.

Iemand die geboren is in oktober heeft een sterk karakter. Is erg emotioneel. Maar, ze huilen bijna nooit huilen in het bijzijn van andere mensen. Ze zijn slim, maar met hun ziel niet open voor iedereen, omdat ze schrik hebben dat andere mensen hun zullen misbruiken. Ze benijden andere mensen.

Vrouwen geboren in oktober hebben een sterk karakter. Ze zijn erg emotioneel. Maar ze zullen nooit in het bijzijn van anderen huilen. Ze zijn slim en openen hun ziel zelden. Anderen vrouwen haten hen vaak omdat ze jaloers zijn.

November

Uniek en briljant. Buitengewone ideeën. Kan scherp denken. Moeilijk te doorgronden. Fijn en  helderziend. Dynamiek in de persoonlijkheid. Geheimzinnig. Geduldig. Weet hoe geheimen te bewaren. Minder spraakzaam maar beminnelijk. Dapper en gul. Koppig en hardvochtig. Vastbesloten. Geef nooit op. Wordt nauwelijks boos, tenzij uitgelokt. Kan innig liefhebben en emoties tonen. Romantisch maar ook onzeker in relaties. Huiselijk. Hardwerkend. Onvoorspelbaar. Vraag hen niet naar hun mening.  Ze kunnen makkelijk een leugen herkennen.

November vrouwen zijn altijd een stapje voor op de rest. Ze herkennen een leugen meteen. Speel niet met deze vrouwen, want dat eindigt slecht voor je. Wat je moet weten over deze vrouwen: als je de waarheid niet aankan, vraag je hun mening beter niet.

December

Ongeduldig en overhaast. Loyaal en royaal. Sexy. Actief in spelletjes en interacties. Leuk om mee om te gaan. Houdt van te socialiseren. Invloedrijk in organisaties. Ambitieus.  Houdt van aandacht en lofprijzingen.

Eerlijk en betrouwbaar. Doet niet alsof. Niet egoïstisch. Neem hoge trots op zichzelf. Heeft een hekel aan beperkingen. Houdt van grapjes. Goed gevoel voor humor.

Vrouwen geboren in december kunnen erg ongeduldig zijn, maar hebben vaak ook geluk en komen vaak als winnaar uit situaties. Ze weten hoe ze je moeten opvrolijken. Deze vrouwen hebben een open hart en worden daarom wel eens gekwetst, maar op het einde van de rit zegevieren ze altijd!

 

Bronnen

http://ideaspots.com/kind-person-according-month-born/

http://simplecapacity.com/2016/12/what-kind-of-person-are-you-according-to-the-month-in-which-you-were-born/

http://trendjournaal.nl/wat-voor-vrouw-ben-jij-als-je-dat-baseert-op-de-maand-waarin-je-geboren-bent/

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge