7 op de 10 vrouwen faket orgasme voor partner

Selfies zijn vaak uiting van narcisme : overdaad schaadt
Liefde op eerste zicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen
mannequin, alone, women

Brida_staright (CC0), Pixabay

Een enquête vermeld op de website van Victoria Milan onthult dat 73% van de vrouwen een orgasme  faket voor hun vaste partner, slechts 16% faket bij hun minnaar.  62% faket orgasmes om hun partners te plezieren

Het is geen geheim dat meer dan 50% van de vrouwen een hoogtepunt faket, maar niemand verwachtte dat 70% van de vrouwen het zelfs graag doet!

De enquête, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden vrouwen op zoek naar een affaire – kon een kijkje nemen in de geheimen achter de kreunende, hijgende en puffende bedgeheimen van 5708 vreemdgaande leden om te ontrafelen wanneer, waarom en met wie ze hun orgasmes faken.

De meerderheid van de vrouwen (73%) die orgasmes faken doen dit voor hun vaste partner, terwijl een slordige 16% kiest om dit uitsluitend voor hun minnaar te doen. Enkel 11% zei dat ze zowel voor hun minnaar als voor hun vaste partner graag een orgasme faken. Een verbluffend 68% van de vrouwen, dat is bijna 7 op 10, zei dat ze gewoonlijk genieten van het moment dat ze ervoor kiezen om een orgasme te faken. Slechts één op vier zei dat een orgasme faken niet aangenaam is, en 7% schepte voldoening elke keer ze een orgasme faken.

De voornaamste reden achter het faken van een orgasme is om plezier en vertrouwen te scheppen ten opzichte van de partner. 62% van de vrouwen gaat akkoord met deze uitleg. 9% beweert dat ze een licht orgasme hebben op het moment dat ze hun ‘echte’ orgasme faken, en 8% zegt dat ze dit doen om de seks langer te laten duren en om hun partner op te winden. Slechts 10% van de vrouwen doet alsof ze klaarkomen om de seks vroegtijdig te beëindigen, en 6% zegt dat ze faken omdat een echt orgasme onmogelijk te bereiken is voor hen.

43% van de vrouwen faket hun orgasme elke keer ze seks hebben, terwijl 2 op 10 vrouwen aangeeft dat ze dit slechts nu en dan doen. Slechts 1 op 10 van de ondervraagde vrouwen zegt zich in te laten met een fake orgasme elke week.

De meerderheid van de vrouwen zijn overtuigd dat ze een goeie acteerprestatie neerzetten wat betreft het faken van een orgasme. 39% van die vrouwen beweert dat hun partner dit absoluut niet door heeft.

Bronnen

http://www.victoriamilan.nl/blog/7-op-de-10-vrouwen-geniet-er-van-orgasmes-te-faken/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge