Beveiligd intieme foto’s en video delen.

Singles die in Vlaanderen wonen hebben het hoogste libido
Seks hebben met partner van hetzelfde geslacht en toch hetero zijn?
Geschatte tijd om tekst te lezen: 3 minu(u)t(en)

Bron https://futureofsex.net/remote-sex/disckreet-sexting-app-fends-off-vengeful-ex-lovers-and-hackers/

Disckreet Vault is een app die een veilige manier aanbiedt om uw intieme momenten als een koppel te delen. Zowel u als uw partner moeten een apart wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot de veilig gecodeerde foto’s en video’s. Niemand, inclusief je partner, zal je privéfoto’s en video’s zien zonder jouw toestemming!

Geprezen als “geniaal” en “een game changer” in Forbes, Pando Daily, Ask Men en meer, zorgt Disckreet Vault ervoor dat intieme foto’s en video’s privé blijven.

Zonder twijfel is een van de grootste zorgen die mensen hebben bij het delen van intieme foto’s en video’s privacy: we willen dat alleen de beoogde ontvanger onze persoonlijke erotische afbeeldingen ziet.

Helaas hebben volgens een onderzoekspublicatie die in 2016 werd gepubliceerd, maar liefst 23% van de ontvangers het vertrouwen van hun partner geschonden door hun expliciete berichten of foto’s met meer dan drie mensen buiten de relatie te delen.

Nog verontrustender is dat 10% zelfs gedreigd heeft om online onthullende content te plaatsen.

Dit is waar Disckreet binnenkomt. De berichten-app beweert veelbelovend dat ze privé-virtuele ontmoetingen en gerelateerde media ook echt privé houden.

Waarom deze app gebruiken? Heb je ooit een intiem moment willen opnemen met je partner, maar wilde je het niet riskeren dat het per ongeluk in verkeerde handen zou terecht komen?

● Wat als familie of vrienden het vinden op uw iPad?
● Wat als je je iPhone kwijtraakt?
● Wat als uw partner besluit het aan zijn vrienden te laten zien, of op internet zet?
● Hackers richten zich niet alleen op beroemdheden, maar wat als ze jouw gegevens proberen te onderscheppen?

Disckeet Vault beweert al deze problemen op te lossen door ervoor te zorgen dat de bestanden alleen als een paar kunnen worden geopend wanneer u beiden tegelijkertijd een passocde invoert.

De magie achter Disckreet is dat om het te gebruiken, jij en je partner elk een eigen toegangscode hebben. Er wordt pas toegang tot uw bestanden verleend als beide toegangscodes zijn ingevoerd.

Als het toestel in verkeerde handen valt, kunt u zich nog steeds veilig voelen. Disckreet slaat niet alleen de bestanden op achter twee toegangscodes, maar versleutelt deze ook. Dus zelfs als iemand de telefoon kan hacken, kunnen ze je bestanden nog steeds niet zien.

Disckreet vergrendelt  alle inhoud achter een persoonlijk wachtwoord, ondersteund door codering van militaire kwaliteit.

Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om te beslissen wanneer afbeeldingen of berichten worden geopend en kan intieme bestanden op afstand van de telefoon van hun partner verwijderen, evenals die van henzelf.

Bovendien slaat de Disckreet-app zelf geen inhoud op. Op het moment dat iets van de ene partij naar de andere wordt verzonden, wordt het automatisch verwijderd van het systeem van Disckreet. Dit betekent dat zelfs als iemand de servers zou  hacken, ze daar niets zouden vinden.

Eerder met Vault was er enige bezorgdheid dat een onbetrouwbare gebruiker schermopnamen kon gebruiken om inhoud vast te leggen. Maar met de nieuwe berichten-app zal als iemand een ongeoorloofde foto probeert te maken, de  account binnen tien minuten vergrendeld worden. Er wordt ook een waarschuwing verzonden naar de andere partner om hen op de hoogte te stellen van de poging.

Momenteel is de basisversie Disckreet gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play voor Android, met extra functies die beschikbaar zijn voor een abonnement.

Is het systeem werkelijk onfeilbaar. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid het filmpje of de foto’s die afgespeeld worden op de smartphone te filmen met een andere smartphone… wie echt veilig wil zijn, kan best op intieme foto’s of video’s er voor zorgen dat het gezicht onherkenbaar is. Totale veiligheid bestaat immers nooit. Er zal altijd wel een manier gevonden worden om het te omzeilen.

Meer info

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antovate.disckreet&hl=en_AU

https://itunes.apple.com/us/app/disckreet-vault/id817289920?mt=8

https://disckreet.com/

Bronnen

https://futureofsex.net/remote-sex/disckreet-sexting-app-fends-off-vengeful-ex-lovers-and-hackers/

https://www.marieclaire.co.uk/life/sex-and-relationships/best-sex-apps-98365

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending.

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.

Ook interessant om te lezen!