Bizarre sekswetten ter wereld

Sekskleurboeken voor volwassenen
Coffee love : kunstenaar maakt seksstandjes in cappucino

Waar sommige wetten op het gebied van seks heel logisch en nodig zijn, bestaan er ook

Bron piratelisarr.tumblr.com

een aantal opmerkelijke sekswetten op onze aardbol waar onze wenkbrauwen spontaan omhoog van gaan staan.

Op de website Weird Sex Laws zijn een aantal van  deze vreemde wetten verzameld.

1. In Londen is het illegaal om op een geparkeerde motor seks te hebben.
2. In Alabama zijn seksspeeltjes verboden. In Arizona is het gelúkkig toegestaan om er twee te bezitten.
3. In de plaats Bakersfield in Californië is het illegaal om seks met Satan te hebben zonder een condoom te gebruiken.
4. In Indiana is orale seks compleet verboden.
5. In China is het voor vrouwen niet toegestaan om naakt door een hotelkamer te lopen.
6. In Minnesota is het illegaal om met een levende vis seks te hebben. Je mag in deze Amerikaanse staat ook niet naakt slapen.
7. In de plaats Halethorpe in Maryland wordt publiekelijke affectie streng gecontroleerd, want hier mag je maar maximaal één minuut zoenen in het openbaar. In Idaho zijn ze gelukkig iets toleranter, want daar is het limiet een volle achttien minuten.
8. In Hong Kong mag een vrouw haar man vermoorden wanneer hij is vreemdgegaan, zonder hiervoor gestraft te worden. Let wel op: dit mag alleen als ze het met haar blote handen doet. De minnares van de man mag op elke mogelijke manier worden gedood.
De achterliggende gedachte is dat er iets dermate is gebeurd dat de persoon in kwestie niet volledig toerekeningsvatbaar kan worden gesteld, en een reden heeft om compleet door te draaien, met eventueel dood als gevolg. Wanneer dit met blote handen is gedaan wordt hiermee de abruptheid aangeduid, in tegenstelling tot wanneer er over is nagedacht om bijvoorbeeld handschoenen te dragen.


9. In Georgia in het verboden om seks te hebben voor het huwelijk. Veel volgroeide baby’s van zes maanden dus.
10. In Wisconsin vonden ze het nodig om een wet te maken die het een man verbiedt om een pistool af te laten gaan op het moment dat zijn partner klaarkomt. Het zou je maar gebeuren.
11. In Birmingham is het illegaal voor een man en een vrouw om seks te hebben op de trappen van een kerk nadat de zon onder is gegaan.
12. In Thailand wordt seks met een hond bestraft , maar ligt de boete hoger als de hond óók opgewonden was.
13. In Kentucky is het voor honden verboden om mensen lastig te vallen, waaronder op seksueel gebied. Je kan hier dus in feite een hond aanklagen omdat ie tegen je been aanreed.
14. Als je graag seks hebt met het licht aan, moet je niet naar Virginia gaan. Daar mag het gewoon niet.
15.Een triootje kan in Bolivia, maar niet met een moeder en dochter tegelijkertijd.
16.Winden stekelvarkens je op? Dikke pech als je In Florida woont, want daar is het bij wet verboden om er de liefde mee te bedrijven.
17.Zo is het in de meeste landen in het Midden-Oosten een doodzonde om het vlees te eten van een lam waarmee je net seksuele betrekkingen hebt gehad. Maar klopt dit wel : zo lezen we ook dat er  een Islamitische wet is die mensen in veel landen in het Midden-Oosten verplicht om het vlees van een lam op te eten nadat ze er een seksuele relatie mee hebben gehad.
18.In veel conservatieve landen eisen mannen dat hun bruid nog maagd is. In Guam is het volgens de overlevering juist andersom. Daar is het voor maagden expliciet verboden om te trouwen. Je moet eerst ‘een vrouw zijn geworden’ voordat je je de rest van je leven aan iemand mag verbinden. Het ontmaagden van jonge meisjes is er dan ook een voltijdse job. De meisjes betalen mannen zwaar geld om hun bloempje te plukken.
19.In Libanon mogen mannen seks hebben met dieren op voorwaarde dat het vrouwtjes zijn. Wanneer ze seks hebben met een mannetjesdier, riskeren ze de doodstraf.
20.In Bahrein mogen mannelijke dokters de vrouwelijke geslachtsdelen enkel onderzoeken via de refelctie in een spiegel. Ze rechtstreeks bekijken is ten strengste verboden. De vraag is maar of dat altijd goed gaat.
21.In Cali in Colombia moet de moeder van de bruid tijdens de huwelijksnacht aanwezig zijn als getuige van de ontmaagding, dat om zeker te zijn dat het huwelijk geconsumeerd wordt.
22.Moslims mogen onder geen beding naar de genitaliën van een lijk kijken. De geslachtsdelen van de overledene moeten te allen tijde bedekt zijn.
23.In Indonesië is het van levensbelang om je in het openbaar te gedragen en je behoeftes achter gesloten deuren – en met gesloten gordijnen – te vervullen. Je loopt kans op de doodstraf via onthoofding wanneer je wordt betrapt op masturbatie.
24.In de hotels van het Amerikaanse Sioux Falls in South Dakota moeten alle kamers twee eenpersoonsbedden hebben en de bedden moeten minimum zestig centimeter uit elkaar. Ook in de ruimte tussen de bedden in mag je niet de liefde bedrijven.
25. In Tremonton, Utah, mag een vrouw bijvoorbeeld geen seks hebben in een ambulance.
26. In Ames, Iowa, mag een man met meer dan drie slokken bier op, niet naast zijn vrouw in bed liggen. Ook nuchter oppassen. Als ze slaapt mag je haar in Colorado niet kussen.
27. In de Verenigde Staten is het niet toegestaan om bedreigde diersoorten – met uitzondering van insecten – weer te geven op een seksuele manier.
28.  In een heleboel Amerikaanse staten, zoals Florida, New York en Utah is het illegaal om door de kleding van een man zijn erectie te kunnen zien.
29. In Alexandria, Minnesota, is het verboden om als man een stinkende adem te hebben die ruikt naar uien, knoflook of sardientjes. Wanneer zijn vrouw erom vraagt, is de man bij wet verplicht om zijn tanden te poetsen.
30.In Newcastle, Wyoming, is het niet toegestaan voor koppels om seks te hebben terwijl ze zich in een walk-in-vleesvriezer bevinden in de supermarkt.
31.In Washington D.C. is het missionaris-standje de enige legale manier om te seksen
32.In Tallinn, Estland, is het illegaal om te schaken tijdens de seks.
33.In Londen mag je niet van bil gaan op een geparkeerde motor. Seks hebben op een rijdende motor is sowieso altijd af te raden.
34.Volgens een wet in New Jersey mag je wel seksen in een geparkeerde auto, maar raak je per ongeluk de toeter dan kan je de gevangenis in worden geslingerd.
35.In Liverpool mogen verkoopsters topless rondlopen. Maarrr: alleen in winkels waar tropische vissen worden verkocht.
36.Hoewel prostitutie legaal is in Zweden krijgt men een boete wanneer de politie je vindt terwijl er betaald wordt voor seksuele handelingen. Hou het dus een beetje anoniem wanneer je daar door de tippelzone rijdt.
37.In Indonesië is het aan te raden om je hand niet in je broek stoppen, want masturberen is er niet toegestaan. Mocht je gepakt worden dan ga je met het grootste gemak de cel in of volgt er zelfs een onthoofding.
38.Homo’s en het leger gaan niet samen in Turkije, het is namelijk niet toegestaan om als homo in dienst te gaan. Mocht je via deze weg onder je dienstplicht uit willen komen, dan moet je eerst wel wat penetrerend beeld van jezelf laten zien als bewijs.
39. Missouri. Vrouwen mogen geen corset dragen want: “mannen moeten in staat zijn om ook te kunnen genieten van een volslanke dame”.
40. Het is in Texas voor varkens verboden om op het Kingsville vliegveld seks te bedrijven. Of zouden ze die andere ‘varkens’ bedoelen?
41. Het is in Oregon voor de man verboden om vieze praatjes te hebben tijdens de seks. Dingen als afwas, vloer en w.c. in het oor van je vrouw fluisteren zit er dus niet in.
42. Opgelet: seksuele activiteiten zijn in Montana tussen mensen van het tegenovergestelde geslacht in hun voortuin na zonsondergang verboden als ze naakt zijn.
43.Het verkopen van condooms in machines is verboden in Maryland VS, tenzij er vlakbij ook alcoholische versnaperingen worden aangeboden. Beter voorkomen dan genezen zullen we maar zeggen.

 

 

Bronnen

http://www.nsmbl.nl/dit-zijn-de-13-raarste-sekswetten-die-er-bestaan/

http://weirdsexlaws.com/

http://www.flair.be/nl/love-sex/244867/bizarre-sekswetten

http://www.skynet.be/diensten/reizen/dossier/837490/de-meest-bizarre-sekswetten/slideshow

http://www.ze.nl/artikel/212103-de-20-meest-bizarre-sekswetten

http://www.wtf.nl/social-buzz/29490/10-bizarre-sekswetten-kende-jij-nog-niet.html

http://www.trending.nl/artikel/wtf/de-15-vreemdste-sekswetten-die-in-amerika-echt-bestaan

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge