Daten op basis van je stoelgang?

Waarom kussen wij ? Wat zijn goede en slechte kussen?
Seks als zelfverwonding: mensen die opzettelijk pijn zoeken door middel van seks
toilet, wc, loo

lumpi (CC0), Pixabay

Op een bepaald moment in de afgelopen jaren van app-ontwikkeling heeft u zich zeker af gevraagd wanneer we het omslagpunt zouden bereiken van gekke promotie-apps die de grens overschrijden tussen zelfpromotie en basisfunctionaliteit. Deze apps hebben meestal aantrekkingskracht van de duur van een reguliere nieuwscyclus op sociale media en niet veel daarna. Ze werken, dienen een onmiddellijk, meestal reclamedoeleinden en verdwijnen dan in de leegte. Nou, je hoeft je niet af te vragen. De Cheek2Cheek-app van Bidet-maker Tushy vat alles wat verkeerd en fantastisch is volledig samen.

Als samenleving zijn we vaak wel geobsedeerd door alles wat in het kleinste kamertje van het huis gebeurt.Kakgrappen zijn ongeveer net zo universeel als de handeling zelf. We mailen onze ontlasting voor de wetenschap. We verstoppen leidingen over de hele wereld met ons verlangen naar reinheid. Dus wanneer een bidetbedrijf besluit om een ​​niche-dating-app te lanceren voor (ugh) ‘gelijkgestemde’ mensen om te ontmoeten, dan zou het niet al te veel moeite moeten zijn om je de onmiddellijke levensvatbaarheid en humor voor te stellen die zou resulteren in zo’n app.

Klinkt misschien onsmakelijk, maar het is echt waar. Bidetmaker Tushy zag onze dating struggles door de coronacrisis en besloot ons een frisse wind te gunnen in het liefdesleven. Met de datingapp Cheek2Cheek word je gekoppeld aan iemand op basis van je stoelgang. Excuse me? Ja, echt: volgens de oprichter van Cheek2Cheek kunnen verschillen daarin nogal wat shit veroorzaken in je relatie.

In plaats van vertellen over je hobby’s, vertel je in een nieuwe app hoe jouw toiletbezoek er meestal uitziet. Letterlijk – want je moet ook foto’s van jouw keutels uploaden. Dat vereist nog even wat onderzoek, want nadenken over je toiletgewoonten staat waarschijnlijk niet hoog op je lijstje. Verfrummel jij bijvoorbeeld een hele stapel wc-papier of vouw je netjes een paar velletjes? En hoe lang blijf je zitten? Allemaal vragen die er (blijkbaar) enorm toedoen!

Cheek2Cheek (eerste lancering in bèta) werkt functioneel als Tinder of een vergelijkbare app, gericht op een veeg naar links en rechts gebaseerd systeem om wedstrijden in je inbox te bezorgen. Het verschil zou op dit punt duidelijk moeten zijn – het is extreem poepgericht.

Afgezien van de standaard matchingscriteria (leeftijd, geslacht, locatie, enz.) zal Cheek2Cheek gebruikers ook aanmoedigen en toestaan ​​om specifieke informatie over hun stoelgang, badkamergewoonten en andere gezondheidsproblemen met de billen / darmen te uploaden. Dit klinkt absoluut verschrikkelijk. Hoewel we faecale cultuur met een enigszins open geest hebben geaccepteerd, is het nemen van die informatie en het delen ervan als een soort aantrekkingsfactor een niveau van persoonlijke openheid dat zelfs de meest verregaande datingapps niet durven te bereiken.

“De vraag naar menselijke verbinding is nog nooit zo groot geweest. Deze periode van sociaal isolement heeft het voor alleenstaanden moeilijker gemaakt om gelijkgestemden te ontmoeten en met hen in contact te komen. Op hun beurt zijn niche-datingapps in populariteit gestegen ”, zegt Tushy-oprichter Miki Agrawal. “We hebben onlangs dating-apps voor Tesla-eigenaren [dit was een hoax], zeekapiteins, spekliefhebbers en meer zien verschijnen. De badgewoonten van mensen en het comfortniveau van toiletbezoek voor een partner kunnen zeer verdeeldheid zaaien in een relatie en deze app kan helpen deze problemen voor eens en voor altijd op te lossen. We zijn verheugd dat iedereen zijn ware kakagewoontes kan laten zien en gelijkgestemde mensen kan ontmoeten. ”

Zodra gebruikers zich aanmelden voor Cheek2Cheek (dat mag terwijl ze op toilet zitten), kunnen ze foto’s van zichzelf en hun stoelgang toevoegen. Dat klopt, deze app moedigt faecale fetisjfoto’s aan, evenals foto’s van de fysieke badkamers of toiletten van gebruikers. Ook al is deze app op poep gericht, het zou geen kwaad kunnen om je badkamer een beetje schoon te maken voordat je hem op een dating-app plaatst die jij wilt. Gebruikers kunnen, net als andere dating-apps, door profielen bladeren en profielen leuk vinden of passen. Als gebruikers matchen, kunnen ze elkaar berichten sturen en de app biedt ook face-to-face videochat, die waarschijnlijk weer op het toilet zal worden gebruikt, want dat is waar we mee bezig zijn.

Cheek2Cheek is ver verwijderd van het maken van toiletpotten, maar spreekt tegelijkertijd tot een cultuur die obsessief is over zijn toiletgewoonten. Het is dus niet meer dan logisch dat diezelfde toiletgewoonten variabelen worden in wederzijdse aantrekkingskracht.

Om de app een bredere aantrekkingskracht te geven, biedt Tushy ook aan om de bruiloftskosten (tot $ 20.000 USD) van een gelukkig stel te dekken als ze elkaar oorspronkelijk ontmoeten op Cheek2Cheek wanneer het officieel wordt gelanceerd.


Tushy’s Butt-focused dating app Cheek2Cheek Tushy

Cheek2Cheek wordt in bèta gelanceerd op Apple iOS en Google Android.

Bronnen

https://www.forbes.com/sites/curtissilver/2020/10/02/bidet-maker-tushy-launching-cheek2cheek-a-poop-centric-dating-app/#7c77f4da7baf

https://www.ze.nl/artikel/248824-date-vinden-op-basis-van-poep?fbclid=IwAR33dYQy6ZrpDUsSk683R5sxdptKZdG8Rdhc96gXu82sWcb2eD_hx3EjmdY

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge