Het geheim van succes op dating apps

Hoe lang duurt seks/zou seks moeten duren?
Co-ouderschap niet altijd de meest ideale oplossing bij scheiding

Picography / Pixabay

Het geheim van het vinden van liefde op dating-apps? Toon foto’s met je huisdieren en vernoem nooit seks.
Een nieuwe studie heeft de kwaliteiten van het dataprofiel onthuld die mannen en vrouwen aantrekkelijker maken. Als je moeite hebt om liefde te vinden in dating-apps, kan dit te maken hebben met de onderwerpen in je profiel.

Mannen en vrouwen zijn veel meer begeerd als ze zeggen dat ze outdoor-activiteiten doen – en ze mogen nooit praten over kinderen of seks – op apps zoals Tinder, Bumble en Hinge, volgens het onderzoek.
Daters zijn ook meer gewenst als ze huisdieren, vrienden, familie, eten en gezondheid bespreken, toont de studie aan.

“Zowel mannen als vrouwen, outdooractiviteiten en muziek / kunst werden significant positief geassocieerd met de wenselijkheid”, aldus de onderzoekers van de universiteiten van Glasgow en Stirling.

“Terwijl het bespreken van voedsel / gezondheid en familie / vrienden alleen positief geassocieerd werd met de wenselijkheid in vrouwelijke profielen.”

De onderzoekers voegden daaraan toe: “We vonden dat zowel mannelijke als vrouwelijke profielen die meer over seks gingen praten over het algemeen minder wenselijk werden gevonden.

“Dit is consistent met eerdere bevindingen die hebben aangetoond dat mannen, in vergelijking met vrouwen, een grotere voorkeur hebben voor kortdurende relaties zonder commitment en eerder geneigd zijn om minnaressen te zoeken.”

Als u een ouder bent, neemt uw aantrekkelijkheid af en heeft u ook minder succes als u de dating-app zelf opent.

‘Dit komt waarschijnlijk omdat individuen die al kinderen hebben, minder middelen hebben om te investeren in potentiële toekomstige nakomelingen.’

De professionals gaven een verklaring voor de theorie achter hun wenselijkheidsresultaten en stelden voor dat het hebben van een muzikale artistieke vaardigheid daarentegen een ‘eerlijk signaal van onderliggende genetische kwaliteit kan vertegenwoordigen. ‘

Om tot hun conclusies te komen, bestudeerden onderzoekers online datingspots om de 25 belangrijkste onderwerpen te identificeren die mensen over zichzelf noemden, zoals een goed gevoel voor humor en muzikaal vermogen.
Vervolgens vroegen ze honderd vrijwilligers om profielen te beoordelen op hun aantrekkelijkheid.

De resultaten suggereerden ook dat de geschreven beschrijvingen die een passie beschrijven voor buitenactiviteiten mogelijk het gevolg zijn geweest van het feit dat de vrijwilliger een beeld schetste van het fysieke uiterlijk van de ander.

‘Aangezien de geschreven beschrijvingen zonder afbeeldingen werden gepresenteerd, konden beoordelaars onderwerpen als buitenactiviteiten en voedsel / gezondheid gebruiken om de fysieke aantrekkingskracht van een profielschrijver te schatten,’ legden ze uit.

En met het afronden van hun bevindingen, oordeelden de onderzoekers dat eigenschappen die eerder door mannen of vrouwen geadverteerd werden, niet met elkaar verbonden waren door de wenselijkheid.

Hun bevindingen impliceerden dat individuen slecht inzicht hebben in wat feitelijk als aantrekkelijk wordt ervaren.

‘Dit suggereert dat er een potentiële scheiding is tussen het zelfconcept van elk geslacht en wat eigenlijk als aantrekkelijk wordt beoordeeld’, aldus de wetenschappers.

Bronnen

https://www.thesun.co.uk/fabulous/8290293/dating-app-sex-outdoorsy-successful-love/

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6636917/Daters-deemed-attractive-mention-love-outdoor-activities.html

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge