Het gevaarlijkste standje bij seks

Squirten bij vrouw tijdens seks is onvrijwillig urineverlies
Wat gehackte naaktfoto's kunnen teweeg brengen?

Bron Photo by Becca Tapert

Een van de meest voorkomende seksuele posities blijkt ook de meest gevaarlijke te zijn werd ontdekt in onderzoek.

Het blijkt dat het standje waar de vrouw van boven zit op de man de meest gevaarlijke

positie is voor de man. De meeste penisbreuken bij mannen werden opgelopen in deze positie volgens onderzoek in drie ziekenhuizen in Brazilië.

Wetenschappers verklaren dit doordat de vrouw met haar lichaamsgewicht de penis in haar lichaam doet bewegen en regelt en ze zelf niet in staat is te beseffen wanneer ze moet stoppen als het gevaarlijk wordt. Wanneer de man aangeeft dat het pijn doet is het dan vaak veel te laat.  Deze verkeerde manier van penetreren heeft al tot veel pensibreuken geleid.

Voor de vrouw is er amper hinder maar voor een man kan het zeer pijnlijk zijn.  Inzake seksveilige posities is de man bovenop de vrouw, de zogenaamde missionarishouding de meest veilige positie bekeken vanuit gezondheidsstandpunt.

De onderzoekers bekeken 44 mannen die in drie ziekenhuizen in de stad Campinas, Brazilië woonden, met een vermoedelijke gebroken penis over een periode van dertien jaar. Tweeënveertig van de gevallen werden bevestigd door artsen.

Achtentwintig fracturen werden opgelopen tijdens heteroseksuele seks, de andere gedurende homoseksuele seks.  De helft van de patiënten beschreven dat ze een crack hoorden en een enorm gevoel van pijn na het incident.

Bronnen

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/study-reveals-the-most-dangerous-sex-position-9992841.html

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge