Hoe langer je penis, hoe meer kans dat je vrouw je bedriegt?

Mannen vinden zwangere vrouwen aantrekkelijk.
Gevolgen van een uitgeblust seksleven

moreharmony / Pixabay

Mannen met een grote penis gaan er vaak prat op dat ze alle vrouwen kunnen bevredigen en zien hun lid als een symbool van kracht en seksuele dapperheid.  Men neemt dat dit hun partners tot grote tevredenheid stemt en tot relatietrouwheid aanleiding geeft.
Maar in tegenstelling tot wat velen denken, heeft een studie uit Kenia gevonden dat mannen met grotere penissen meer kans hebben om te worden bedrogen door hun echtgenotes.

Voor de studie  die gepubliceerd werd in  het maandblad  PLOSO interviewden de onderzoekers 545 echtparen in Kenia om hun relatiegewoonten beter te begrijpen en meer specifiek de factoren die aanleiding gaven opdat mannen of vrouwen overspel zouden plegen.

Een deel van het onderzoek was dat beide partners de grootte van de penis in erectie moesten opgeven.  Als er twijfel was, namen ze het gemiddelde tussen het antwoord van de man en het antwoord van de vrouw.

Wat ze eerder toevallig ontdekten was schokkend.  Elke centimeter die de penis langer was, gaf meer kans opdat de vrouw in een buitenechtelijke affaire verwikkeld was.

De vrouwen associeerden de lange penis met machogedrag en pijn bij seks. Het laatste speelde de grootste rol : een grote penis maakte seks onaangenaam en daarom hadden ze liever geen seks met hun partner.

Volgens de studie, had 6,2% van de 545 ondervraagde vrouwen een affaire gehad de afgelopen 6 maanden voorafgaand aan de studie.  Andere factoren die buitenechtelijke relaties bij vrouwen stimuleerden naast de grootte van de penis waren huiselijk geweld, gebrek aan seks of het moeten ondergaan van denigrerende seks, jonger dan 25 jaar zij en gebrek aan seksuele satisfactie.

Bronnen

http://www.huffingtonpost.com/2014/04/23/penis-size-infidelity_n_5200248.html

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge