Inrichting woning maakt je aantrekkelijker

Kleur lingerie vertelt over hoe de vrouw seks beleeft
Het gevaarlijkste standje bij seks
Geschatte tijd om tekst te lezen: 3 minu(u)t(en)

Een enquête onder ruim 300 Nederlandse singles onthult wat singles echt denken wanneer ze voor het eerst het huis van hun date bezoeken.

Zo zou een op de twee singles afzien van een tweede date als de woning van een date hun niet bevalt. Dit blijkt uit een recente enquête, uitgevoerd door datingsite Elitedating en interieur design specialist Westwing. Uit het onderzoek blijkt onder meer welk soort inrichting het meeste indruk maakt op singles, waar ze op afknappen en wat de inrichting van je huis zegt over jou.

Wie tot op heden nog geen geschikte partner heeft gevonden, moet zich afvragen of het geen tijd wordt om het huis een metamorfose te geven. Uit de enquête blijkt dat 20% van de singles op iemand zou kunnen vallen, alleen omdat ze een mooi appartement hebben. Dit betekent dat het essentieel is, voor degenen die aan het daten zijn, om ervoor te zorgen dat hun woning in topconditie verkeerd. Maar welke ruimte is het belangrijkst?

Het blijkt, dat als je indruk wilt maken op je grote liefde, je het best je inspanningen op de keuken kunt richten. Maar liefst een op de drie singles zegt zich aangetrokken te voelen tot iemand met een goed uitgeruste keuken. Het loont zich dus om de nieuwste groente & fruit juicer en high-end keukenapparatuur in huis te halen- althans, voor de liefde.

De volgende spullen worden als het meest aantrekkelijk beschouwd door Nederlandse singles:

1) Goed uitgeruste keuken
2) Familiefoto’s
3) Huisdieren
4) Muziekinstrument
5) Reisartikelen
6) Volle Boekenkast
7) Kunstwerken
8) Designermeubels
9) Zelfgemaakt spullen
10) Vintage of tweedehands meubels

Mannen en vrouwen verlangen naar verschillende dingen

Wil je als vrouw indruk maken op een nieuwe man in je leven? Onthoud dan goed: eenvoud is de sleutel tot succes. Voor de ondervraagde mannen was te veel cosmetica de grootste afknapper (22%), gevolgd door rommel en rondslingerende spullen (17%). Het bespelen van een muziekinstrument is daarentegen een groot pluspunt: dit is volgens 21% van de mannen zeer aantrekkelijk.

Voor mannen die een vrouw willen imponeren, zijn er iets minder regels te volgen. Voor vrouwen is er slechts één groot horrorscenario: een slaapkamer met alleen een matras wordt door meer dan de helft van de vrouwen (55%) met afkeuring beoordeeld. Ook een gedeeld appartement is voor 38% van de vrouwen een no-go. Een goed gevulde boekenkast valt wel in de smaak- een op de vier vrouwen vindt dit sexy. Dus, wil je het vrouwenhart veroveren? Ga shoppen en gooi je huisgenoot de deur uit!
Wat je inrichting nog meer verraadt…

Maar kijk uit, de inrichting moet zorgvuldig worden overwogen. Singles beoordelen een nieuwe partner namelijk ook op de persoonlijkheid van hun huis.

25% van de ondervraagden zou het liefst iemand daten met een woning in countrystijl (denk aan natuurlijk linnengoed met brede strepen en Frans blauw), omdat hier een ‘natuurliefhebber’ en een ‘familiegeoriënteerd’ persoon zou wonen.

Glamourstijl (denk aan donkere kleuren, metaalachtige accenten, rijke stoffen) was populair bij 22% van de singles. Singles kozen deze stijl, omdat ze het idee van de ‘modieuze’ en ‘culturele’ persoon die hier zou wonen aantrekkelijk vinden.

Bronnen

https://www.elitedating.nl/pers/wat-maakt-woning-aantrekkelijk

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending.

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.

Ook interessant om te lezen!