Kaartspel over menopauze

Vrouwelijke tepels stellen evolutionaire biologie in vraag
Waarheid of leugen

De Nederlandse schrijfster Francine Oomen schreef met ‘Oomen stroomt over’ al een bestsellerboek over de overgang en lanceert nu ook een kwartetspel over het thema. Zo wil ze het onderwerp uit de taboesfeer halen.

Opvliegers, innerlijke onrust, wat extra kilo’s,… met de overgang of menopauze gaan heel wat vervelende symptomen gepaard.

Het is ook een gevoelig onderwerp waar men niet zo graag over spreekt en waar ook nog heel wat onbekendheid over bestaat.  De Nederlandse schrijfster Francine Oomen schreef ‘Oomen stroomt over’ en dat werd een bestseller bij onze Noorderburen. Een geslaagde poging dus om het onderwerp uit de taboesfeer te halen.

En nu gaat ze op dat elan verder, en ontwikkelde een kwartetspel om het thema menopauze bespreekbaar te maken namelijk het Overstroomkwartet. Het gaat om een kaartspel waarbij je dus telkens vier kaarten van eenzelfde soort klacht moet verzamelen.

Overleef de overgang met die leerzame en hilarische kwartet, met o.a.: opvliegers, is dit normaal, lichamelijke en mentale klachten, vluchtfantasieën en survivaltips.

In april 2017 verscheen Oomen stroomt over van Francine Oomen, dat insloeg als een bom. Het boek kwam binnen op nummer 2 in de Bestsellerlijst, en de rechten werden in korte tijd verkocht aan Zweden, Spanje en Noorwegen. Het boek heeft overduidelijk een gevoelige snaar geraakt, bleek uit de talloze reacties die binnenstroomden. En nu is er dan het Overstroomkwartet!

Het kaartspel is online te verkrijgen via uitgeverij Libris en kost 9,99 euro.

Bronnen

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180717_03617238

https://www.libris.nl/boek/?authortitle=francine-oomen/overstroomkwartet–9789038805665

https://www.bol.com/nl/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge