Kleur lingerie vertelt over hoe de vrouw seks beleeft

Orgasme vrouw bepaalt tevredenheid relatie
Topless zonnen is passé
blond_woman_in_blue_bra

Bron www.flickr.com

De kleur van lingerie van een vrouw verklapt haar persoonlijkheid in bed, dat beweert een Britse psychologe althans.

Trend Vleeskleurig
De resultaten van een Britse enquête tonen aan dat 72 procent van de dames tegenwoordig voor vleeskleurige of neutrale lingerie kiest, ze blijven ver weg witte of kanten setjes.

In het Engels wordt huidskleur vaak ‘nude’ genoemd, het staat niet per se voor degelijk. Samen met haar kiezen steeds meer vrouwen voor deze kleur en dat betekent volgens Dawson dat ze niets te verbergen hebben. Draag je graag huidkleurige setjes? Dan ben je een open type en vrij nuchter. Je staat met beide voeten op de grond, bent tevreden met jezelf.

Persoonlijkheid
Experte Donna Dawson: “Warme kleuren als rood, oranje en geel zorgen voor gevoelens van opwinding en vitaliteit, ze verhogen de bloeddruk, hartslag en ademhaling. Vleeskleurige beha’s onthullen een natuurlijke, makkelijke, open en nuchtere persoonlijkheid.

Rood

Rood staat in de mode voor passie en energie en straalt de kracht van schoonheid uit. Je gaat recht op je doel af en je  weet goed wat je wilt. Niet voor niets wordt vaak rood gedragen om iemand te overtuigen. Alleen al door naar iets roods te kijken, versnelt je ademhaling en stijgt je bloeddruk.

Iemand die rood ondergoed draagt, is gepassioneerd, energiek, dramatisch en gedreven. Ze is niet verlegen om te vragen wat ze wil. Haar humeurigheid en zin voor drama moet je er ook bijnemen. Dames met een roze beha en slipje zijn vaak romantisch, zacht en hebben veel nood aan affectie. Ze is vrouwelijk sensueel, maar zal nooit initiatief nemen.

Zwart staat voor iemand die krachtig en onafhankelijk is, maar ook zwoel. Ze heeft een subtiele charme en is erg passioneel. Een witte beha is een teken van onschuld, maar deze persoon staat open voor suggestie. Ze is een ijverige leerlinge.”

Vrouwen met kinderen en vrouwen boven de 50 dragen vaak wit ondergoed. Veel mensen denken dat zwart niet charmant kan zijn, maar veel vrouwen die wit ondergoed dragen beweren dat ze geen ‘oma’s ondergoed dragen’. Maar gewoon mooie witte lingerie.

Voor veel mensen is het niet verrassend,  maar rood staat voor passie en rood zorgt ook voor opwinding. Het laat de bloeddruk van de mannen flink stijgen. Het is een prima kleur keuze als je gaat voor een spannende avond. Annie Bond schrijft bovendien op de blog care2.com dat vrouwen die rode kleding kopen impulsief, agressief en extravert zijn. Dus draag rode lingerie, dat is altijd een teken van opwinding en zin.

Roze lingerie

Roze staat voor romantiek. De vrouw die roze lingerie draagt kan goed aangeven wat ze wil, maar zoekt ook een stukje bescherming. Deze dames zijn charmant en zacht en voelen zich dan ook graag veilig. Romantische dames kiezen vaak voor roze. Je bent een zachte persoonlijkheid die genegenheid zoekt en zich veilig wil voelen. Ook ben je sensueel maar toon je minder snel initiatief.

Zwarte lingerie

Zwart associëren ze vaak met saai, maar dat tegendeel is bewezen. Vrouwen die zwart dragen zijn alles behalve saai. Het is juist zwoel en persoonlijk zegt Dawson in Daily Mail. Nederlandse dames kopen het liefst witte of zwarte ondermode, al is donker populairder bij de jonge generatie. Van de vrouwen tussen de 25 en 34 kiest 51 procent voor zwart, zo bleek uit onderzoek door Sanoma en Ruigrok.

Draag jij veel zwart getinte lingerie? Dan ben je ‘praktisch’ ingesteld maar ook charmant.  Immers staat zwart altijd netjes, straalt kracht uit, kleedt het af en past het vrijwel bij iedere outfit. Je bent moedig, sterk en ambitieus. Toch heb je soms moeite om je emoties te tonen.

black

Bron imgur.com

Blauw

Wie veel blauw in de lingerielade heeft, is emotioneler en wordt graag verliefd. Qua smaak zit dit type in de unieke en artistieke hoek. Je bent meer onafhankelijk en valt graag op. In de slaapkamer ben je meer speels en af en toe serieus en je bent gek op knuffelen.

what-does-lingerie-say-inforgraphic

Bron infographicsshowcase.com

 

Bronnen

http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/1169327/2010/10/13/Kleur-lingerie-verklapt-hoe-vrouw-zich-in-bed-gedraagt.dhtml

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/1169327/2010/10/13/Kleur-lingerie-verklapt-hoe-vrouw-zich-in-bed-gedraagt.dhtml

http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/519316/2010/10/13/Kleur-lingerie-verklapt-hoe-vrouw-zich-in-bed-gedraagt.dhtml

http://nieuws.web.nl/vrouwen/dit-zegt-je-lingeriekleur-over-jou-2.html

http://www.styletoday.nl/fashion/lingerie-over-jouw-persoonlijkheid/

https://www.nsmbl.nl/deze-foto-showt-in-een-klap-wat-je-lingerie-over-je-persoonlijkheid-zegt/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge