Paddenstoel zorgt voor spontaan orgasme

Hoe lang moet seks duren?
Goed genoeg seks
phallus

Bron blog.perunature.com

Heeft u al van de Phallus Indusiatus gehoord? Deze paddenstoel, die enkel op lavagrond op Hawaï groeit, bezorgt vrouwen een spontaan orgasme. Het blijkt niet door die paddenstoel op te eten maar door die gewoon te ruiken.

De Phallus Indusiatus is een soort van de stinkhornfamilie en dankt zijn naam aan zijn vorm, die wat aan een penis doet denken. Hoewel, hij wordt ook bruidssluier genoemd, ook omwille van zijn vorm.

De medische wetenschappers John C. Hallyday en Noah Soule ontdekten de bijzondere kwaliteiten van de paddenstoel tijdens een experiment op Hawaï in 2001. Ze publiceerden hun bevindingen in het vakblad International Journal of Medicinal Mushrooms.

Zes op zestien
De paddenstoel kreeg de reputatie dat zijn geur een krachtig afrodisiacum is voor vrouwen.Halluday en Soule deden een test en er bleek dat zes van de zestien vrouwen die vrijwillig aan de paddenstoel roken, een orgasme kregen.

Weerzinwekkend voor mannen
De 20 mannen die aan de paddenstoel roken, rapporteerden niets meer dan een weerzinwekkende geur.

De wetenschappers gaven volgende een hypothese: de hormoonachtige elementen in de sporen van de paddenstoel zijn wellicht verwant met de neurotransmitters die tijdens het minnespel in het vrouwelijke brein vrijkomen.

Bronnen

http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/2488388/2015/10/13/Deze-paddenstoel-bezorgt-vrouwen-spontaan-orgasme.dhtml

https://en.wikipedia.org/wiki/Phallus_(fungus)

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge