Seksmagie en groepsmasturbatie in tantrische seksbeleving

We hebben meer seks in de zomer en rond Kerstmis/Nieuwjaar
Jongeren komen op jonge leeftijd in contact met porno

Copyright Tantric.witch /Jam Press http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5764939/Meet-tantric-witch-27-hosts-massage-pleasure-circles.html

Tantrische seks ‘heks’ maakt gebruik van groepsmasturbatie en genitale massages om cliënten te helpen schrijft The Sun.

Een dame uit de kuststreek van Australië heeft onthuld wat er gebeurt in haar Tantrische seks-coaching sessies, die fysieke demonstraties omvatten om “relaties te transformeren”. Ze noemt zichzelf een “tantrische heks en sekscoach die de relaties van haar klanten helpt transformeren door het bedrijven van ‘seksmagie.” Samen met haar vriend Danny houdt ze workshops waarin ze onder meer in groep masturberen om dat te bewerkstelligen. “Ik help anderen vrijheid te vinden via hun seksualiteit.”

De “Tantric witch” en sekscoach heeft de intieme methoden gedeeld die ze zelf gebruikt om het liefdesleven van haar klanten te verbeteren.

Victoria Louise Smith, die haar ongebruikelijke vaardigheden aan de Gold Coast uitoefent, beweert “seksuele magie te verrichten om transformaties in relaties te helpen”, zo meldt The Sun.

Na een graad in counseling en coaching te hebben behaald, wil de 27-jarige de relatie van haar klanten met zichzelf en anderen verbeteren door “veranderingen op cellulair niveau door het lichaam aan te brengen”.

Smith en haar 26-jarige partner, Danny, organiseren samen ‘self pleasure workshops’, waar ze mensen leren om hun seksualiteit te verkennen en leren om in harmonie te zijn met hun lichamelijke verlangens en sensaties. Soms doet ze zelfs fysieke demonstraties.

Smith beweert dat er een aantal voordelen zijn om uit de groepssessies te komen, waaronder “het versterken van de band tussen de vrouwen en hun yoni (vagina’s) en hen te helpen meer te leren over plezier”.

Ze zegt ook dat de lessen deelnemers kunnen helpen diepzinnige orgastische toestanden te bereiken en ook kunnen helpen bij het stimuleren van erectiel weefsel voor meer plezier tijdens seks.

Mensen tijdens de sessies van het paar worden geadviseerd om olie, een handdoek, een deken en een sarong mee te nemen. Vrouwen en mannen tussen de 21 en 80 jaar wonen de sessies bij, in de hoop dat ze leren contact te leggen met anderen en hun relaties te transformeren.

Naast de plezierige kanten van de cirkels, ervaren sommigen een therapeutisch element, dat volgens haar helpt sommige van vroegere seksuele schendingen te genezen en ongemakkelijke seksuele emotionele toestanden in meer positieve en gezonde emoties kan transformeren.

De groepslessen zijn de ene keer enkel toegankelijk voor vrouwen, de andere keer gemengd, en telkens gidst Victoria de groep doorheen een masturbatiesessie. “Het helpt de band van vrouwen met hun vagina te versterken en leert hen ervan te genieten.”
Volgens Victoria bereiken haar klanten vaak “diepere orgastische staten” en hebben ze meer plezier tijdens de seks. Daarnaast zegt ze dat het emotionele wonden door onder meer seksueel misbruik kan helpen helen.

De inspiratie voor de workshops vond Victoria ook bij zichzelf. Na een giftige relatie had ze niet langer het gevoel nog thuis te zijn in haar lichaam. Via de tantrische methodes die ze nu toepast, wist ze die band te herstellen. Al komt dat niet vanzelf: “Je moet eraan blijven werken.”

 

Bronnen

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5764939/Meet-tantric-witch-27-hosts-massage-pleasure-circles.html

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180526_03531248

http://www.news.com.au/lifestyle/relationships/sex/tantric-sex-witch-uses-group-masturbation-and-genital-massages-to-help-clients/news-story/db7cfb3ac273693687ac265805a9e17c

https://metro.co.uk/video/tantric-witch-sex-coach-leads-pleasure-workshops-1694614/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge