Sekspoppen als surrogaat voor gemiste menselijke warmte

Workalholics hebben slechtere seks
Zend eens een naaktfoto (of niet) Sexting?
doll4

Bron : www.independent.co.uk

Het klinkt misschien nog als toekomstmuziek, maar volgens experts hebben steeds meer mensen interesse in een seks- of liefdesrobot.

Als men zich afvraagt wie realistische sekspoppen koopt, denkt iedereen aan de vieze pervert die niet aan een vrouw geraakt en het dan maar met poppen doet of die kinderpoppen koopt om daar pedofiele seksuele gedragingen mee te doen.  Beeldhouwer  Matt Krivicke dacht dit ook voordat hij stopte met zijn werk om voltijds zo realistisch mogelijke poppen te gaan maken.

In de afgelopen vijf jaar Matt werkte hij bij Sinthetics, een LA-based bedrijf dat poppen zo realistisch maakt dat het bijna moeilijk te geloven is dat het om poppen gaat. Deze poppen komen met forse prijskaartjes die beginnen vanaf $ 5750 en gaan tot meer dan $ 25.000. Maar de poppen zijn dan zo gedetailleerd afgewerkt dat het enige dat nog ontbreekt, het menselijke leven is, met tatoeages, piercings, manicure, enz.
De overgrote meerderheid van de kopers zijn “gewone mensen met een fascinatie voor het menselijk lichaam”, en Matt stelt dat vele van zijn kopers gewone gezonde mensen zijn die je gewoon ontmoet op straat, en zeker geen pervertelingen.  Hij begrijpt dat sommige klanten alleen zijn maar achter elke bestelling schuilt een diep verlangen naar menselijk contact, naar liefde en genegenheid.

Sinthetics maakt geen massa-producten maar creëert elke pop op een liefdevolle wijze volledig op maat van elke klant.  Het duurt van zes maanden tot een jaar vooraleer een pop volledig af is. Eén van de meest ontroerende verhalen gaat over een man, die een pop voor seks kocht maar er daarna echt verliefd op werd zodat hij de pop ging verzorgen, haar haar borstelen, sminken, haar liefdevol wassen, enz. Ondertussen zijn er online netwerken van mensen die via internetfora met elkaar praten over hun poppen. Sommigen kopen bij  Sinthetics een pop om hen emotioneel te helpen na het verlies van een partner. Deze kopers zijn nog niet klaar zijn om weer te gaan daten maar zijn niet graag alleen thuis en  bestellen een pop als een “brug” tot hun vertrouwen terugkeert.

Er zijn ook koppels die een pop kopen, net zoals alleenstaanden. Ook vrouwen kopen mannenpoppen en dit is misschien wel de meest verbazende vaststelling. Iedereen denkt aan vieze oude mannen, maar heel wat alleenstaande en eenzame vrouwen kopen een mannenpop voor gezelschap maar ook voor seks. “De mens is nu eenmaal een dier met een seksuele eetlust,” vertelt Matt Krivickej, ” en daar is toch niets mis mee, dat men er naar kan verlangen en een pop kiest als de gewone weg om een of andere reden niet mogelijk is.”

Bron www.independent.co.uk

“Koppels vinden de poppen een veilige manier om een andere partner in de relatie te betrekken om triootjes te doen zonder de emoties. Het is seksuele exploratie zonder vals te spelen.  Poppen worden soms ook geïntroduceerd als seksuele surrogaat wanneer de andere partner niet (meer) in staat is om te genieten van seks, vaak om gezondheidsredenen, en het paar toch wil verhinderen dat de ander vreemd gaat.

doll1

Bron www.independent.co.uk

Sinthetics heeft zich ondertussen ook op de markt gegooid van draagbare penissen voor de transgendergemeenschap.
Sinthetics heeft tot nu toe twee orders voor minderjarige poppen ontvangen. “Als het verkeerd voor ons voelt, doen we het niet” zegt hij stellig. “Maar er is soms sprake van kinderloze paren die een pop zoeken als kind of mensen die een kind verloren zijn en een pop willen als (tijdelijk of defintief) suggoraat. Bij de vraag naar kinderpoppen wordt altijd gekeken naar de intentie waarmee men de pop wil bestellen vooraleer ze gemaakt wordt. Men maakt wel nooit poppen die gelijken op bestaande personen en beeltenissen van overleden of ex-partners worden ook niet nagemaakt, tenzij er expliciet toestemming voor was.  Soms wordt er dan toch nog een andere huidskleur gegeven of andere ogen of andere make-up zodat de gelijkenis toch nooit echt perfect is”, zegt Matt.

Het is gemakkelijk voor te stellen dat de enige sekspoppen die kopers willen jonge en geïdealiseerde mooie vrouwen zijn, maar  Matt verdrijft deze mythe, door op te merken dat  niet iedereen  een supermooie perfecte 18-jaar-oude figuur wenst. “Een klant was in de zestig en wilde niet een 20 jarige pop maar een mature volwassen dame op leeftijd. Dus gaf hij een pop rimpels en kromme tenen en vingers.  De man kon geen seksuele handelingen doen met een jong iemand maar enkel met iemand van zijn leeftijd.”  Hij kreeg aanvragen voor allerlei dingen, mensen willen soms  sproeten, bunny tanden enz. De meest bizarre vraag was een pop met een vagina vol tanden. Op vraag van de klant worden alle soorten poppen gemaakt voorzover het binnen het eerbare en wettelijke toelaatbare blijft.

Niet iedereen is blij met de opkomst van seks- en liefdesrobots.

Men dolls

Bron www.dailymail.co.uk

carly

Bron www.everydayobject.us

Sommige wetenschappers zijn bang voor een afname van menselijke interactie als robots verder worden ontwikkeld. “Het kan leiden tot een vertekend beeld van seksualiteit, minder kinderen en minder huwelijken”, zegt onderzoeker Kathleen Richardson, die zelfs een campagne tegen seksrobots is gestart.

MY SILICONE LOVE Trailer from Sophie Dros on Vimeo.

Bronnen

http://www.independent.co.uk/life-style/love-sex/the-truth-behind-who-really-buys-sex-dolls-from-the-man-who-makes-the-most-realistic-ones-you-can-10475375.html#gallery

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge