Size matter…

Wat vertelt je favoriete kleur over je seksleven?
Veel jongeren in België ontevreden met lichaam

Does size matter? Bij de mannen hebben we het dan uiteraard over het geslachtsorgaan en bij de vrouwen over de maat van de borsten.

Photo by Houcine Ncib

De cultuur maar vaak ook voedings- en bewegingsgewoonten bepalen de omtrek van de borsten, het mannenlichaam, enz. Bij mannen kijkt men meestal naar de grootte van de penis, bij vrouwen naar de grootte van de boezem. Op zich hebben beiden niet direct iets met gezondheid, seks of wat dan ook te maken. Het zijn veelal leuke weetjes. Ook zijn er binnen een land zelf ook nog heel grote verschillen. Wat borstomvang betreft weten we ook niet of het gaat om natuurlijke borsten, dan wel om borstvergrotingen/borstverkleiningen. En bij mannen is de grootte van de penis afhankelijk van of hij al dan niet in erectie is. Het is ook geweten dat mannen overwegend een kleinere penis hebben als het koud is en ook na sporten, vb lopen verkleint de penis.

De Slovaak Martin Vargic trok op onderzoek uit en publiceerde in zijn boek Vargic’s Miscellany of Curious Maps twee opvallende wereldkaarten. Wat de waarde er van is laten we dus in het midden.

Gemiddelde lengte penis mannen:

penis

In de legende kan je zien welke kleur overeenkomt met welke maat. De grootste mannelijke geslachtsorganen komen voor in Afrika en Zuid-Amerika, maar ook in Hongarije en Slovenië. In onze streken is 15 cm het gemiddelde. De Aziatische mannen zijn het kleinst geschapen.

Gemiddelde cupmaat vrouwen:

borsten

In Rusland en Noord-Europa hebben vrouwen gemiddeld bekeken de grootste borsten. In België en omstreken is C de doorsnee cupmaat. Aziatische vrouwen hebben (ook) de kleinste boezem, net als in grote delen van Afrika.

Ook elders vinden we van dit soort informatie.

Bronnen

https://www.zavamed.com/uk/does-size-matter.html

http://www.ja.be/lifestyle/seks-relaties/waar-ter-wereld-hebben-mannen-en-vrouwen-de-grootste.html/2

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130809_020?pid=2682932

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge