Vibrator voor mannen

Samenwoners vaker uit elkaar dan gehuwde koppels
Geen evidentie dat seksrobots bijdragen aan betere seksuele gezondheid

Bron https://www.forbes.com/sites/kittyknowles/2018/05/18/mysteryvibe-tenuto-male-sex-toy-vibrator-adult-startups/#3fde00a95177

Het seks technologiebedrijf MysteryVibe, bekend om zijn unisex Crescendo-vibrator, heeft de release van de Tenuto aangekondigd: een geheel nieuw soort slimme vibrator.

In tegenstelling tot de Crescendo is Tenuto speciaal gemaakt met mannelijk plezier in het achterhoofd. Het toestel is geen namaakvagina maar is ontworpen en  gebouwd voor mannen. Het kan solo gebruikt worden of in combinatie met een partner.

De Tenuto lijkt vaag op andere mannelijke seksapparaten, maar met een aantal uiterst belangrijke verschillen.

Ten eerste beschikt hij over zes afzonderlijke trilmotoren die kunnen worden bediend via een smartphone-app of via bedieningselementen op de Tenuto zelf.

Ten tweede worden motoren opzettelijk geplaatst om bepaalde gebieden van de mannelijke anatomie te stimuleren. Die rond de schacht van de penis, bijvoorbeeld, zijn er om de bloedstroom te stimuleren en kunnen ook de clitoris van een vrouwelijke partner stimuleren tijdens doordringende seks. De motoren rond het perineum en de basis van de penis zijn ondertussen bedoeld om intensere orgasmen te genereren voor de primaire gebruiker.

Tenuto’s benadering om mannen seksuele opwinding te geven, onderscheidt zich van de massa andere toestellen.

Volgens de mede-oprichter van MysteryVibe, Stephanie Alys, heeft vibratietechnologie “de kracht om het plezier te intensiveren en de bloedstroom voor beide partners te stimuleren, maar wordt nauwelijks gebruikt in mannelijke plezierproducten.”

Met betrekking tot de motivatie achter het ontwikkelen van het slimme apparaat, zei ze: “We wilden een product bouwen dat de man kracht zou geven en tegelijkertijd een vrouw zou helpen een orgasme te krijgen. Tenuto geeft koppels de mogelijkheid om de toekomst van seks te ervaren.”

Bron https://futureofsex.net/sex-tech/mysteryvibe-unveils-the-tenuto-smart-vibrator-for-men/

Strak ontwerp

Het bedrijf Seymourpowell, met bijna twee jaar ontwikkeling, heeft geholpen Tenuto te ontwerpen. Volgens MysteryVibe is het nieuwe apparaat geïnspireerd door zowel robotica als het ‘slanke ontwerp van Apple’.

MysteryVibe neemt momenteel pre-orders voor de Tenuto, met augustus 2018 als verwachte leverdatum. Mensen die het apparaat vooraf bestellen krijgen een leuke bonus: een prijsverlaging van $ 129 naar $ 85.

Bronnen

https://futureofsex.net/sex-tech/mysteryvibe-unveils-the-tenuto-smart-vibrator-for-men/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge