Wat mannen echt denken over kleine borsten

Hoe verschillen in seksueel verlangen een huwelijk beïnvloeden
Een kwart van de Amerikanen is geïnteresseerd in een open relatie

Je hebt vrouwen

nude woman figurine

Foto van Victoria Strukovskaya

met grote borsten die klagen en vrouwen met kleine borsten die klagen. Beiden hebben ze argumenten om niet tevreden te zijn. Maar wat nu precies te groot en wat nu precies te klein is, is heel moeilijk objectiveerbaar vast te stellen.

Sommigen beweren dat mannen vallen op borsten die een handvol zijn. Zijn er bijzonder charmes aan kleine borsten.

Als je de borst van een vrouw perfect kan omhullen in de hand van een man, vinden mannen ze aantrekkelijk. Mannen vinden vrouwen met kleine borsten ook aantrekkelijker, omdat kleinere borsten er symmetrischer uitzien en mannen zich onbewust aangetrokken voelen tot symmetrie . Kleinere borsten kunnen ook minder doorhangen en daardoor steviger aanvoelen, wat de mannen in het onderzoek meer prefereerden dan maat.

Een andere studie van de Universiteit van Wenen wees uit dat kleinere borsten gevoeliger zijn; vrouwen met grote borsten hebben 24 procent minder gevoeligheid dan kleinere borsten. Kleine borsten hebben ook minder vetweefsel, waardoor ze makkelijker te stimuleren zijn tijdens het voorspel. Dat betekent meer beweging, gevoel en plezier voor vrouwen met kleine borsten.

Wat betekent het als u kleine borsten heeft?

Borstomvang heeft alles te maken met genetica. Als de familie van je moeders kant allemaal een platte borst had, is de kans groter dat jij dat ook hebt en vice versa. De borstomvang van een vrouw is erfelijk en wordt bepaald door een individuele set genen en lichaamstype.

Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om genen te manipuleren en de operatieroute te volgen.

Voor vrouwen die een grotere cup willen, is er de mogelijkheid van borstvergroting of borstimplantaatchirurgie, waardoor vrouwen met kleinere borsten het uiterlijk krijgen van grotere borsten met borstimplantaten. Vrouwen met kleinere borsten willen misschien een boobjob krijgen om hun zelfrespect te vergroten en te helpen met problemen met het lichaamsbeeld als ze zich onzeker voelen over hun borstomvang . Maar evenzo zijn er vrouwen met grote borsten die er veel last van hebben en hun borsten laten verkleinen.

Is het goed om kleine borsten te hebben?

girl in white and black striped tank top lying on bed

Foto van Helena Lopes

De voordelen van het hebben van kleine borsten zijn eindeloos. Vrouwen met kleine borsten hebben meer kans om meer plezier te hebben tijdens het voorspel, trekken rijkere mannen aan , zijn niet bang voor slappe borsten of rugpijn en kunnen zonder problemen sporten.

Zie ook https://www.seksonderzoek.be/?s=kleine+borsten

Bronnen

https://www.yourtango.com/2016292581/what-men-really-think-about-small-boobs

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge