#Khebzin

UK jongeren zijn niet tevreden met eerste seks leeftijd
Danshouding vertelt veel over de relatie
Geschatte tijd om tekst te lezen: 2 minu(u)t(en)

Bron https://www.instagram.com/wonderschrijverij/ Fotografie @elvirevo

35 doodgewone Vlaamse vrouwen schreven een boek over seks: “Omdat het echte leven niet is zoals in ‘Vijftig tinten grijs’”

Bij de start van #Khebzin gingen de WonderWijven op zoek naar hun meest zinnelijke zelf. Ze vertrouwden hun diepste verlangens, wildste fantasieën en meest onvergetelijke erotische ervaringen toe aan het papier.

Om afgezaagde stereotypes te doorbreken, onrealistische schoonheidsidealen te verbrijzelen en te komen tot een meer authentieke weergave van vrouwelijkheid gaven ze zich ook letterlijk bloot in prikkelend poëtische beelden. Ongeremd. Onbeschaamd. Trots op en trouw aan zichzelf. In de hoop dat het andere vrouwen zal helpen om hun eigen lusten en lichamen warmer te omarmen.

Uitgeverij de WonderSchrijverij is gegroeid uit de bezielde vibe van de WonderWijven. In november 2016 ontstaan als intiem Facebookclubje, is deze groep vrouwen uitgegroeid tot een hechte en actieve community met ruim 22.000 leden.

Moeders en singles, van 26 tot eind 50: de auteurs van ‘#Khebzin’ komen in alle maten en vormen. Ze schrijven over kinky stuff, maar ook over huis-tuin-en-keukenseks.

De uitgeverij helpt WonderWijven vzw om haar kernwaarden – bezieling, verbinding en groei – verder uit te dragen. Om zo een verschil te maken in het leven van vrouwen en de maatschappij.

Het eerste WonderSchrijverij-boek, Kwetsbaar Krachtig, was in drie maanden tijd uitverkocht. #Khebzin is het tweede boek.

Achter de schermen van dit boek doken de auteurs in zichzelf en uit de kleren. Bloot. Letterlijk en figuurlijk.
Gedragen door elkaar met de nodige zottigheid en WonderWijverij. Ook dat legden ze vast op beeld.
Schoonheid in zijn puurste vorm. De beelden vind je op  Instagram en onze Facebookpagina

Boek bestellen

Bronnen

Instragram Wonderschrijverij

https://khebzin.be/

https://www.hln.be/showbizz/kunst-literatuur/35-doodgewone-vlaamse-vrouwen-schrijven-boek-over-seks-omdat-het-echte-leven-niet-is-zoals-in-vijftig-tinten-grijs~acbfa57f/

https://radio1.be/porno-de-cocaine-van-de-seksbeleving?deliveryName=DM2077

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending.

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.

Ook interessant om te lezen!