Trouwen tijdens corona

Het verschil tussen een 'hopeloze romanticus' en een 'hoopvolle romanticus'
Seksverslaving is geen argument voor misdaad

Bron https://bayourosephoto.com/

De pandemie heeft de manier veranderd waarop we mijlpalen vieren, zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen, babyborrels en natuurlijk bruiloften .

Fearless Photographers – een website gewijd aan het presenteren van de beste trouwfoto’s van over de hele wereld – vroegen hun fotografengemeenschap om hun trouwfoto’s uit het coronavirus-tijdperk te delen. Het Fearless-team heeft de beste van die inzendingen verzameld in een nieuwe collectie .

Onder de foto’s bevinden zich nu exemplaren met bekende attributen zoals gezichtsmaskers, handdesinfecterend middelen, plexiglasverdelers, elleboogbegroetingen, drive-in-feesten en laptops die de festiviteiten streamen – aanpassingen gemaakt met de gezondheid en veiligheid van de stellen, hun dierbaren en huwelijksplanners & organisaties in gedachten.

En hoewel deze details specifiek zijn voor dit moment in de tijd, zijn de vreugde, verbinding en rauwe emotie in de beelden tijdloos.

“Op deze foto’s zien we niet alleen een erkenning van moeilijke tijden, maar ook een bevestiging dat we liefde en geluk kunnen vinden in kleine dingen, dat we troost kunnen zoeken door onze tradities te behouden en dat we de kracht in ons hebben om erdoorheen te komen. alles bij elkaar ”, luidt een blogpost bij de foto’s .

We hebben altijd geweten dat er niet één manier was om liefde te vieren, maar de uitdagingen van Covid-19 brachten dat scherp in beeld als nooit tevoren. Ogenschijnlijk van de ene op de andere dag moesten stellen, gezinnen en huwelijksfotografen creatieve huwelijksoplossingen bedenken die een gevoel van feest en verbondenheid in stand hielden met respect voor de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen.

Terwijl sommige stellen hun huwelijk uitstelden, zagen anderen hun huwelijk doorgaan alsof ze bannelingen waren op afgelegen locaties of tijdens evenementen in lege kerken, waarbij ze hun gastenlijsten drastisch inkortten om te voldoen aan lokale bezettingsbeperkingen. Sommige stellen organiseerden livestreamceremonies die bedoeld waren om iedereen van ver te betrekken. Weer anderen kozen voor hybride evenementen, waarbij persoonlijke, afgelegen en zelfs drive-in-feesten werden geïntegreerd.

Voor degenen die persoonlijk bij elkaar kwamen voor bruiloften, werden sociale afstand en gezichtsmaskers snel vertaald in een nieuwe liefdestaal. Elleboogstoten vervingen handdrukken en kussen. Temperatuurcontroles, handdesinfecterende middelen en verbeterde reinigingsprotocollen voegden zich snel bij de takenlijsten van weddingplanners.

Elegant ontworpen gezichtsmaskers werden de nieuwste accessoires om de bruiloftskleding van een paar aan te vullen.

In de pas met hun klanten verzamelden trouwfotografen zich om door evenementen te werken gekleed in maskers en schilden, waarbij ze altijd gezondheid en veiligheid in evenwicht hielden met de vereisten van hun werk. Het maken van betekenisvolle portretten van gemaskerde koppels en sociaal afstandelijke groepen werd een nieuwe creatieve onderneming die deze inventieve fotografen met gevoeligheid en creativiteit aannamen.

Het werk van deze professionele trouwfotografen toont desalniettemin onmiskenbare beelden van liefde, goed humeur en veerkracht die voor altijd zullen spreken in deze moeilijke tijden.

Hieronder hebben we enkele  afbeeldingen uit de collectie verzameld. Ga voor de rest naar de website van Fearless Photographers .

Bron https://www.chocolatepaperstudios.com/

Bron
https://www.alexpaulphotography.com/

Bron https://chomidelgadofotografia.com/

Bron https://gsquaredblog.com/

Bron https://jeffcookephotography.ca/

Bron https://bildsprache.org/

Bronnen

https://www.huffpost.com/entry/wedding-photos-covid-19-pandemic_l_604bd4f5c5b672fce4ec986c?pk9&ncid=newsltushpmglifestyle

https://www.fearlessphotographers.com/blog/170/pandemic-weddings

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge