Masturberen tijdens pauzes?

Kunnen mannen teveel masturberen?
Kunnen masturbatie en cunnilingus sportprestaties positief beïnvloeden?

Ventus17 / Pixabay

Terwijl we bij onze slecht verlichte bureaus zitten te turen naar jarenoude computerschermen, zijn we vaak begerig over alle chique kantoren die extraatjes bieden aan hun werknemers.

We dromen van een werkplek waar het goed is om dutjes te doen (in speciale dutjeskamers gevuld met dekens en oogmaskers, bij voorkeur). Waar vakantie onbeperkt is. Waar onze werktijden flexibel zijn. Man maakt zelf een datingsiteMan, die alle tv-datingshows heeft uitgeprobeerd, maakt uiteindelijk zijn eigen website om die te vinden.

En dat allemaal omdat we geloven dat al die dingen ons op de lange termijn zeker gelukkiger, beter en creatiever zullen maken. Dat is waarschijnlijk waar. Alles dat ons helpt met een balans tussen werk en privé, stress vermindert en het kantoor aangenamer maakt, is waarschijnlijk positief.

Maar het kan niet alleen gaan om vakantie, het nemen van uw volledige lunchpauze en dutten. Blijkbaar is de volgende trendy manier om de dag beter te maken de masturbatiepauze.

Een recent artikel van Ravishly heeft verklaard dat ‘fapping de nieuwe rookpauze is’, en beschrijft een snelle masturbatie sessie als een briljante manier om ‘output en creativiteit te verhogen’.  In 2018 bleek uit een onderzoek door Guyfi dat 40% van de werknemers in New York masturberen terwijl ze aan het werk waren. Werk-masturbators trekken als pauze naar het toilet om via  zelfliefde  stress te verminderen.

Maar is het eigenlijk een goed idee voor de productiviteit op de werkplek? Mark Sergeant, een universitair hoofddocent psychologie aan de Nottingham Trent University, vertelde metro.co.uk dat een masturbatiepauze ‘zeer effectief op het werk’ zou zijn, en hij beschreef het als een ‘geweldige manier om spanning en stress te verlichten.’

Hij denkt ook dat masturbatiepauzes een geweldige vorm van zelfmotiverende beloning kunnen zijn, waardoor werknemers iets krijgen om naar uit te kijken als een beloning voor het afvinken van alles op hun ‘to do’-lijst. Psycholoog en levenscoach Dr Cliff Arnall is het daarmee eens. ‘Ik zou verwachten dat een masturbatiebeleid resulteert in meer focus, minder agressie, hogere productiviteit en meer glimlachen,’ vertelde hij.

‘Zeker het nemen van een masturbatiepauze voor verveling of een ontsnapping zou de werkfocus vergroten.’ Dr Arnalls belangrijkste zorgen hebben te maken met timing en of je wel of niet in staat bent om te komen tot een orgasme. Hij wijst op de mogelijkheid van verhoogde frustratie als je niet in staat bent om klaar te komen, evenals de druk om snel uit je lunchpauze te moeten stappen. Er is ook het risico dat het introduceren van seksuele bevrediging op uw werkdag normen kan doen vervagen en de deur naar ongepast gedrag openzet. Dr. Arnall beveelt aan dat masturbatiepauzes niet gefocust moeten zijn op het fantaseren over een collega – ‘dit zal waarschijnlijk leiden tot cognitieve stoornissen’ – terwijl dr. Sergeant bezorgd is over het feit dat ‘het introduceren van enige vorm van seksueel gedrag op een werkplek kan worden gezien als een gevaarlijk thema dat immers doet denken aan andere vormen van seksueel gedrag, zoals die verband houden met intimidatie.

“Kort gezegd, masturbatiepauzes moeten alleen worden genomen als ze worden gemotiveerd door stressvermindering en een oprecht verlangen naar een pauze – niet als ze worden gedreven door intense lust. Je moet er zeker van zijn dat je snel een orgasme kunt krijgen om frustratie te voorkomen en de stressverminderende voordelen te krijgen. Het is ook verstandig om ervoor te zorgen dat je rustig en discreet weg kunt. Maar als je al deze dingen kunt beheren, kan een masturbatiepauze een redelijk verstandig idee zijn.

Het is gezonder dan een sigarettenpauze, gemakkelijker dan proberen een dutje te doen en op voorwaarde dat je een orgasme hebt, voel je je minder gestresst en meer gefocust.

Masturbatie wordt nog steeds gezien als een taboe-onderwerp, vooral voor vrouwen, en het idee dat werknemers elke keer dat ze weg zijn van hun bureau gaan masturberen, zal waarschijnlijk tot heel wat roddel en achterklap aanleiding kunnen geven.

Bronnen

https://metro.co.uk/2017/01/10/should-we-be-taking-masturbation-breaks-at-work-6371816/?ito=cbshare

https://mybroadband.co.za/forum/threads/should-we-be-taking-masturbation-breaks-at-work.887344/

https://www.cormacmoore.com/masturbation-breaks-work-1269

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge