90% heeft erotische fantasieën over collega

Size matter...
Festivalseks op Lowlands : weinig resultaten

De eindejaarsfeesten zijn in aantocht en dat gaat gepaard met verschillende recepties op

Photo by ian dooley

elke werkvloer. Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat heel wat mensen tijdens zo’n kerstborrel fantaseren over een spannend avontuurtje met een collega.

De site legde een vragenlijst voor aan ruim 8.300 leden. Ruim de helft (62%) zegt dat ze zich tijdens het kerstfeestje van het werk willen laten “meeslepen door hartstocht”. Opvallend is dat de meesten het liefst de bezemkast in willen duiken met iemand die óók een relatie heeft.

Opmerkelijke cijfers uit een onderzoek door de datingsite Victoria Milan. Maar liefst 90% van de ondervraagden geeft toe dat ze wel eens een erotische fantasie hadden over een collega.

Meer dan 80% zou bovendien al wel eens met een collega hebben geflirt. 7 op de 10 vreemdgangers heeft er zelfs over nagedacht om tijdens het kerstfeest iets te ondernemen met betrekking tot hun kantoorverliefdheid. En 62% zwicht voor de hartstocht tijdens zo’n formeel kerstevenement.
Victoria Milan is een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die vreemdgaan. Het onderzoek betrof 8354 ondervraagden, zowel mannelijke als vrouwelijke.

Het lijkt erop dat de seksuele spanning die het hele jaar wordt opgebouwd tot een hoogtepunt komt tijdens het kerstfeest. Bijna 90% van alle ondervraagde vreemdgangers geeft toe dat ze wel eens een erotische fantasie hadden over een collega en meer dan 80% heeft wel eens met een collega geflirt.

Kerstfeestjes blijken het ideale moment te zijn om de eerste stap te zetten. Zeven van elke tien vreemdgangers zeggen dat ze er tijdens het kerstfeest van het bedrijf over gedacht hebben iets te ondernemen met betrekking tot hun kantoorverliefdheid. 62% zou zich laten meesleuren door hartstocht en lust tijdens een formeel kerstevenement en de voorzichtigheid laten varen.

Volgens Sigurd Vedal, oprichter en CEO van Victoria Milan, is december de tijd waarin de mensen de stress van het hele jaar van zich afschudden, een beetje lichtzinnig worden… en een beetje sexy.

“Als je je verveelt op je werk, en je gedachten beginnen af te dwalen, dan is het logisch dat je collega’s in je fantasieën verschijnen. Kerstfeest en feestjes aan het eind van het jaar zijn een fantastische gelegenheid voor mensen om iets meer te maken van hun kantoor-flirt. Maar in werkelijkheid is het zo dat slechts 3 van elke 10 vreemdgangers ook echt een verhouding hebben met een collega.”

Het is belangrijk om te beseffen dat het vragenlijstje van Victoria Milan geen serieus wetenschappelijk onderzoek is. De uitkomsten zeggen dan ook eigenlijk niets over andere mensen dan de deelnemers.

Bronnen

http://www.dezondag.be/overspel-met-collega-begint-vaak-na-kerstfeest-op-kantoor/

http://www.zita.be/nieuws/binnenland/4046787_90-heeft-erotische-fantasieen-over-collega.html

https://nl.metrotime.be/2015/12/22/must-read/negen-op-tien-heeft-erotische-fantasie-over-collega/

https://www.waarmaarraar.nl/pages/re/94736/90_procent_heeft_erotische_fantasie_over_collega.html

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge