Mannen en vrouwen met deze voornamen gaan vaker vreemd

Mannen zijn veel slechter dan vrouwen in verbergen overspel
Mannen vallen op je ogen en je intelligentie en je hoge hakken...
breasts

Bron en.wikipedia.org

Een naam zegt vaak meer over een persoon dan je aanvankelijk zou denken.

Soms heeft een naam bijvoorbeeld invloed op hoe iemand zich gedraagt. Gleeden.com is een website die bijvoorbeeld aan het licht bracht dat mensen met een bepaalde naam meer neigen tot vreemdgaan dan anderen.

Deze gerenommeerde datingwebsite, die ongeveer 2,5 miljoen leden telt, een onderzoek uit onder haar leden. De enquête met betrekking tot vreemdgaan werd ingevuld door 2003 vrouwen en 2009 mannen. De antwoorden die deze groep mensen gaven werden vervolgens als basis gebruikt om een top 10 op te stellen van namen die het meest vaak vreemd waren gegaan.

Omdat sommige Amerikaanse voornamen niet veel voorkomen bij ons, is het experiment niet echt representatief voor België, maar het is wel altijd leuk om het lijstje eens te overlopen en mogelijk toch een bekende naam te ontdekken.

Hoe valide dit onderzoek is, is natuurlijk nog maar de vraag. Bovendien is dit onderzoek afgenomen onder Amerikaanse leden en is het onduidelijk hoe typisch Nederlandse of Belgische namen  scoren. Dit artikel dient dan ook zeker gelezen te worden met een korreltje zout

Mannen:

10. Daniel

9. Patrick

8. Georges

7. Michael

6. James

5. Eric

4. Anthony

3. Charles

2. Christopher

1. Nathan

Vrouwen:

10. Jennifer

9. Elizabeth

8. Katherine

7. Amber

6. Laura

5. Rebecca

4. Olivia

3. Amy

2. Jessica

1. Megan

Bronnen

http://www.ja.be/lifestyle/seks-relaties/mannen-en-vrouwen-met-deze-voornamen-gaan-vaker-vreemd.html

https://www.gezond.be/onderzoek-vrouwen-met-deze-naam-gaan-het-meeste-vreemd/

https://www.gezond.be/onderzoek-mannen-met-deze-naam-gaan-het-meeste-vreemd/

http://www.ze.nl/artikel/209063-deze-mensen-met-de-volgende-namen-gaan-het-vaakst-vreemd

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge