Matras verklapt of je partner vreemdgaat

Datingonderzoek
Dingen die even erg zijn als overspel
Bang dat je partner vreemdgaat in jullie bed? Dan is het hoo

impact

Image by broadly.vice.com

g tijd om deze uitvinding uit Spanje aan te schaffen. In het Zuid-Europese land hebben ze namelijk een matras ontworpen die vreemdgangers kan detecteren, meldt The Mirror.

Een slimme matras. Dat is volgens maker Durmet de ideale manier om je partner te betrappen op vreemdgaan. Via 24 sensoren detecteert de ‘Smarttress’ vreemde bewegingen. Het superslimme bed kan ‘verdachte activiteiten’ waarnemen en vertelt de eigenaar via een app als deze gebruikt wordt en hoeveel mensen erop liggen. Het ‘Smarttress’, een samentrekking van smart en mattress, is ontworpen nadat bekend werd dat Spanjaarden de meest ontrouwe partners van Europa zijn.

We hebben al slimme auto’s, horloges en allerlei ander draagbaar gerei, dus waarom dan geen slimme matras? Jawel, om te checken of de heer of de vrouw des huizes geen derden toelaat in de echtelijke sponde…..

Op elk moment van de dag kun je via een app op je smartphone checken of er iets op gebeurt en hoeveel personen er zich op bevinden via een door de sensoren gecreëerd 3D-beeld.

De maker verkoopt het als de ideale manier om te weten of je partner vreemdgaat. Op elk moment van de dag kan je via een app op je smartphone checken of er iets op gebeurt en hoeveel personen er zich op bevinden via een door de sensoren gecreëerd 3D-beeld. Dat noemen ze het ‘Lover Detection System’.

Het bedrijf belooft dat kopers anoniem blijven en dat de matras ook in alle discretie geleverd zal worden. De Smarttress kost 1.500 euro.

 

Bronnen

http://www.standaard.be/cnt/dmf20160415_02238717

http://relatie.blog.nl/ontrouw-3/2016/04/15/de-smartras-oftewel-de-anti-overspel-matras

https://www.metronieuws.nl/xl/raar/2016/04/vreemdgaan-wordt-een-stuk-lastiger-met-dit-matras

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge