Vrouwen met vroege seks hebben meer kans om hun partner te bedriegen

Van een relatie word je dikker maar is het erg?
Aantal singles neemt volgens Planbureau toe

kalhh (CC0), Pixabay

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die vroeger seks hadden dan hun vrienden, meer kans hebben om hun partner later te bedriegen.
Eerder onderzoek toonde al aan dat Scandinavische vrouwen er het vroegst bij zijn wat seks betreft. De leeftijd waarop de vrouwen gemiddeld voor het eerst seks hadden, ligt in Scandinavië een stuk lager dan in andere landen.

Een andere opvallende conclusie uit het onderzoek was dat deze vrouwen later ook de meeste kans liepen om hun partner te bedriegen.

De enquête werd uitgevoerd door VictoriaMilan, een datingsite voor personen die al een vaste relatie hebben, maar die eigenlijk op zoek zijn naar a little something on the side. Aan 5407 actieve vertrouwelijke bedriegers werd gevraagd op welke leeftijd ze voor de eerste keer de liefde bedreven, en hoe vaak ze nu hun vaste partner bedriegen. Uit de resultaten bleek dat er een duidelijke link was tussen beide factoren, aangezien de Scandinavische vrouwen al op jonge leeftijd aan het vogelspel beginnen en later beduidend vaker dan gemiddeld rondfladderen.

Volgens Victoria Milan, oprichtster van de gelijknamige datingsite, zou dat een teken zijn dat de vrouwen in Scandinavië beduidend meer belang hechten aan hun verlangens en oerdriften. ‘Liefde blijft duren, maar passie dooft uit’, zegt Victoria. ‘Wanneer het vuur in een langdurige relatie dooft, hebben de Scandinavische vrouwen er vaak geen probleem mee om iemand te zoeken die hen libidogewijs wél tevreden houdt.’

Vrouwen over de hele wereld hebben ook betere, langere en vooral meer seks met hun vaste partners en minnaars dan mannen.

De vrouwen hadden afgelopen jaar gemiddeld 4 bedpartners, de mannen gemiddeld 3. Vrouwen zijn 4,9 dagen van de week seksueel actief, mannen 4,1 dagen.  Je moet de cijfers uiteraard met een korrel zout nemen aangezien de enquête werd afgenomen bij leden van een website die overspel promoot.

56,1% van de mannen zegt meerdere keren per dag drang naar seks te hebben, terwijl dat bij de vrouwen 37% is. Om deze sekshonger te stillen zegt 29,3% van de vrouwen dagelijks seks te hebben met haar vaste partner. 28,2% doet het dagelijks met de minnaar en eveneens 28,2% slechts eens per maand. Vrouwen die niet met hun man sliepen afgelopen jaar, gingen wel naar bed met tot 10 mannen.

Bronnen

http://www.flair.be/nl/love-sex/411448/bewezen-vrouwen-die-vroeger-seks-hebben-dan-hun-vrienden-hebben-meer-kans-om-hun-partner-te-bedriegen

http://www.flair.be/nl/love-sex/411452/aha-in-deze-landen-zijn-vrouwen-er-op-seksueel-vlak-het-vroegste-bij

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge