Welke mannen zijn gevoelig voor overspel?

Toevloed aan apps verpesten je liefdesleven
Schrijven over ruzie's helpt om je relatie te verbeteren

kalhh / Pixabay

Relaties lopen vaak stuk op de ontrouw van een van beide partners. Zowel mannen als vrouwen gaan vreemd, al hebben de mannen nog een kleine voorsprong. Uit een poll onder 7.000 leden van Smooch.com bleek dat 35 procent wel eens vreemd is gegaan, 41 % van de mannen en 29% van de vrouwen. De ondervraagden zijn wellicht niet representatief voor de hele bevolking, maar de cijfers zetten toch aan het denken. Als je zelf niets moet hebben van ontrouw, hoe kun je dan een man vinden die ook trouw is en niet zo gevoelig is voor andere vrouwen? Ook dat is te achterhalen uit de poll van Smooch.com.

1. Leeftijd
Jonge mannen gaan het meest vreemd? Nee dus, de groep 18 tot 24-jarigen is 4 procent trouwer dan gemiddeld. De zestigplussers blijken juist tien procent ontrouwer. Of dat te maken heeft met het feit dat ze meer tijd hebben gehad om vreemd te gaan of dat ze iets aan het inhalen zijn, dat wordt niet vermeld. Kies dus voor de jonge god… tenminste als hij ook voor jou kiest. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn voor de inwijding in de wereld van de liefde en zal zich daardoor makkelijk langer aan je binden.

2. Opleiding
Hoe groter de geest, hoe groter het beest….het blijkt dat hoogopgeleide mannen vaker vreemd gaan. 54% van de mannen met een hoge opleiding gaf aan wel eens vreemd te zijn gegaan t.o.v. 30% van de mannen met een lagere opleiding.


3. Lengte
Lange mannen gaan vaker vreemd dan kleine mannen (Berlusconi uitgezonderd, maar die heeft natuurlijk ook andere dingen te bieden dan zichzelf). Logisch, want lange mannen liggen goed in de markt, dus zullen ze ook vaker in de verleiding worden gebracht.

4. Inkomen
Het was te verwachten…hoe meer geld hoe vaker ontrouw…wil je een man met een goed inkomen, dan zul je veel concurrenten hebben en krijgen.

5. Fit en goodlooking
Meisjes dromen van een gespierde man, liefst met een wasbordje maar ook deze mannen gaan vaker vreemd (47 procent). Tja, wat jij van houdt…houden vele anderen ook van.

6. Groot gezin
Zo’n man die droomt van kinderen en op allerlei manieren meehelpt om de kinderen samen op te voeden….ze zijn er. Maar ondanks dat kinderen een bindende factor zijn tussen geliefden blijkt dat 46%  mannen met 4 of meer kinderen vaker vreemd gaan. Schijnbaar drijven veel kinderen partners dus ook vaker uit elkaar.

7. Alcohol
Een glaasje wijn kan geen kwaad, maar heb je een partner die regelmatig meer alcohol gebruikt, dan is de kans groot dat hij in een van zijn roesmomenten vreemd zal gaan. 49 % van de mannen die flink drinken gaan wel eens vreemd. Heeft natuurlijk met discipline te maken. Een matige drinker of geheelonthouder laat al blijken dat hij discipline heeft, dus hij zal dat waarschijnlijk ook beter kunnen opbrengen op seksueel gebied.

8. Baarden
Een opzienbarende uitkomst….baarddragers gaan vaker vreemd. Maar liefst 85 procent van mannen met baarden gaf toe vreemd te zijn gegaan. Of het zin heeft de baard van je partner af te scheren, dat wordt niet vermeld. Meer lezen over overspel.

Bronnen

https://www.hookingupsmart.com/2013/07/24/relationshipstrategies/the-definitive-survey-of-infidelity-in-marriage-and-relationships/

http://50plusje.blogspot.be/2010/03/welke-mannen-zijn-gevoelig-voor.html

https://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal/21955-motieven-voor-vreemdgaan.html

https://www.smooch.com/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge