Penissen en vagina’s over vrouwelijk genot

Relationele en Seksuele Vorming voor iedereen!
Online therapie even effectief bij behandeling angstproblemen

Image by vimeo.com

Iedereen heeft wel al eens artikels gelezen (of op zijn minst op je newsfeed zien passeren) met praktische tips en technieken over hoe je seks nog leuker kan maken voor een man. Wanneer het gaat over seks leuker maken voor een vrouw wordt het plots allemaal wat vager: de meest concrete tips beperken zich dan vaak tot het scheppen van de juiste sfeer. Daar is op zich niets mis mee, maar het omzeilt wel waar het om gaat: dat vrouwen ook seksuele wezens zijn die plezier kunnen hebben in bed (of waar dan ook), mits ze een partner hebben die iets afweet van de vrouwelijke anatomie.

Een nieuwe video-serie pakt het onderwerp van vrouwelijke plezier op een grappige manier aan door  (getekende) penissen en vagina’s te laten praten met elkaar (in Engels)

anim

Image by vimeo.com

“Private Parts,” is een losse en grappige korte  reeks over seks geregisseerd door de Britse animator Anna Ginsburg. Ginsburg maakte de film door het verzamelen van een reeks openhartige gesprekken over seks en maakte er dan een geanimeerde reeks van, terwijl de genitaliën staan voor mensen die met elkaar in dialoog gaan.

 

 

 

http://weekend.knack.be/lifestyle/radar/deze-website-wil-taboe-weg-en-leert-man-en-vrouw-alles-over-vrouwelijk-seksueel-plezier/article-normal-768487.html

https://animateddocs.wordpress.com/2016/06/11/private-parts-by-anna-ginsburg-nsfw/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge