Seks mag in Cuba geen luxe worden.

Seksbeleving na bevalling
Vrouwen bereiken seksuele piek op 30 jaar

De Cubaanse overheid gaat terug een aantal rendez-voushotels open doen, zodat verliefde

cuba, doors, architecture

cubajuan (CC0), Pixabay

koppeltjes niet langer op straat seks moeten hebben omdat ze een dure hotelkamer niet kunnen betalen.

Cuba heeft een groot tekort aan huizen zodat heel veel Cubanen samen onder een dak blijven wonen en zelfs is het zo dat  koppels na een scheiding nog moeten blijven samenwonen omdat woningen schaars zijn.  Als gevolg hiervan is dat verliefde koppeltjes weinig privacy hebben om seks te hebben en dit dan vaak verborgen achter hoek en kant op straat doen.

Sommigen zoeken een hotelkamer op maar niet iedereen kan dat betalen.  Ze hebben dan seks in parken, donkere trappenhallen, het strand of zelfs op straat.

De communistische regering gaat daarom een aantal rendez-voushotels openstellen zodat het voor iedereen mogelijk wordt om goedkoop over een kamer voor seks te beschikken, volgens de vakbondskrant Trabajadores.


In Cuba bestonden vroeger de  ‘posadas’  en die verdwenen in de jaren negentig uit het straatbeeld, tijdens de economische crisis, toen ze voornamelijk dienden om slachtoffers van orkanen te huisvesten maar daarnaast ook door koppels gebruikt werden om seks te hebben.

Het is niet zo raar dat er wordt nagedacht over verschillende mogelijkheden om lief te hebben’, aldus Trabajadores. Volgens de Cubanen is seks het recht van iedereen en niet alleen van de elite.

Sommigen vrezen wel dat de goedkope hotelkamers misbruikt gaan worden voor prostitutie.

Cuba is  bekend omwille van de vele prostitutie. De best opgeleide prostituees ter wereld leven in Cuba wordt verteld.

Fidel deed ooit de historische uitspraak :’Er is geen prostitutie in Cuba en mocht die er wel zijn dan hebben wij de hoogst opgeleide prostituees ter wereld…’ Fidel lanceerde ook het woord ‘jinetera‘ (paardrijdster). Omdat volgens hem de noodzaak voor prostitutie in Cuba niet bestond ‘bereden’ Cubaanse prostituees hun buitenlandse ‘klanten’ voor hun eigen plezier.

Prostitutie is eigenlijk verboden op Cuba en wordt behoorlijk streng bestraft en gecontroleerd. Dat zorgt er voor dat veel hotels geen Cubanen binnen laten als die bij een buitenlander willen overnachten of dat de Casa particulares de gasten moeten noteren.

Dat neemt niet weg dat er Cubanen zijn die graag met een buitenlander aan de haal gaan voor financieel gewin. Die Cubanen, dus ook de prostituees en de BoyToys, concentreren zich in de gebieden waar toeristen komen.

Veel westerse toeristen geloven er in dat hun ‘partner’ een onschuldig meisje of jongen is die als een blok voor hem of haar valt. Ze geloven maar al te graag in de onschuld van hun Cubaan(se).

Liefde of prostitutie op het eerste gezicht…

Liefde op het eerste gezicht van een 20 jarig fotomodel (m/v) met een 45 jarige westerling met 20 kilo overgewicht en een slecht gebit wordt als heel natuurlijk en normaal geaccepteerd (door die westerling). Alle redenen aangehaald om die relatie goed te praten. De werkelijkheid is dat financiële aspecten altijd een rol spelen bij relaties tussen Cubanen en Westerlingen, in Cuba, een land met heel veel armoede en sociaal-economische verschillen.

Bronnen

http://www.standaard.be/cnt/dmf20170704_02956261

http://www.bbc.com/news/world-latin-america-40489157

http://www.cubareizen.com/prostitutie-op-cuba/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge