Bij 5de partner ware liefde

Viva's grote liefdes- en relatieonderzoek
Oudere echtparen zijn gelukkiger door regelmatige seks

Bron unsplash.com

De meeste mensen die op zoek zijn naar een geliefde, vinden de ware liefde bij hun vijfde partner. Dat blijkt althans uit een nieuw onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail.

De website MSN ontwikkelde een formule waarmee berekend kan worden hoe succesvol een relatie zal zijn. Om de formule te creëren, werden tweeduizend volwassen mensen ondervraagd over hun liefdesleven.

Uit het onderzoek blijkt dat voor de meeste mensen de vijfde partner de ware is. Een kwart van de ondervraagden vindt het prettig dat de partner, omdat hij of zij vier eerdere partners had, inmiddels ervaring heeft. Toch wil 21 procent van de mannen graag de eerste minnaar van zijn grote liefde zijn.

Tevens blijkt dat de meeste ondervraagden gevoel voor humor de belangrijkste eigenschap van een partner vinden. Voor 26 procent van de mannen is echter goede seks het belangrijkste ingrediënt van een geslaagde relatie. Van de vrouwen is 13 procent het daar mee eens.

De formule is tamelijk ingewikkeld en vereist enig rekenwerk, maar volgens psycholoog Corinne Sweet, die meewerkte aan het ontwikkelen van de formule, is de uitkomst betrouwbaar en vertelt hij hoelang de partners bij elkaar zullen blijven.
Wensen

“De meeste mensen beginnen aan een relatie met de hoop dat die eeuwig zal duren”, zo zegt ze. Maar weinig mensen weten dat ze pas bij de vijfde seksuele partner echt weten wat ze willen en genoeg zelfvertrouwen hebben om dat ook duidelijk te maken.”

“Er goed uitzien is meegenomen, maar uiteindelijk gaat het erom of de persoonlijkheden, wensen en verlangens van de partners bij elkaar passen. De formule kan helpen om daar achter te komen.

Zowel mannen als vrouwen geloven ook dat vier eerdere partners reeds seksuele relaties  vóór hen hebben gehad.  MSN’s relatie-expert en psycholoog Corinne Sweet :

“De meeste mensen gaan een serieuze relatie aan, in de hoop dat dit voor altijd zal duren. Weinigen weten dat het pas tegen de tijd dat ze bij seksuele partner nummer vijf zijn dat ze echt weten wat ze willen, en vol zelfvertrouwen zijn om het uit te drukken. ‘

Mannen hebben twee keer meer kans om voor persoonlijkheid dan good looks te gaan.

Connie : “Goede looks kunnen seksuele aantrekking helpen, maar ze duren niet eeuwig, dus het is belangrijk om ook te kijken naar de persoonlijkheid, verlangens en verlangens van je partner.

Mannen opnieuw – geloven dat onderstaande formule de sleutel is tot een happy end-relatie.

De formule is ontworpen om te worden voltooid in een paar korte minuten, zoals hieronder wordt beschreven, en bepaalt hoe een potentiële of huidige relatie naar verwachting zal duren.

Voor heteroseksuele paren:

L = 8 + .5Y – .2P + .9Hm + .3Mf + J – .3G – .5 (Sm – Sf) 2 + I + 1.5C

L: de voorspelde lengte in jaren van de relatie

Y: Het aantal jaren dat de twee mensen elkaar kenden voordat de relatie serieus werd

P: het aantal vorige partners van beide personen bij elkaar opgeteld

Hm: Het belang dat de mannelijke partner hecht aan eerlijkheid in de relatie

Mf: Het belang dat de vrouw hecht aan geld in de relatie

J: Het belang dat beide hechten aan humor (bij elkaar opgeteld)

G: Het belang dat beide hechten aan een goed uiterlijk (bij elkaar opgeteld)

Sm and Sf = Het belang dat mannen en vrouwen hechten aan seks

I = Het belang dat gehecht is aan goede schoonfamilies (bij elkaar opgeteld)

C = Het belang dat aan kinderen in de relatie wordt gehecht (bij elkaar opgeteld)

Bronnen

http://relationships.femalefirst.co.uk/relationships/your-fifth-lover-makes-the-best-partner-435987.html

http://www.nu.nl/overig/3725216/ware-liefde-vinden-bij-vijfde-partner.html

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge