Kussimulator via smartphone : is hier een markt voor?

Robot die nee kan zeggen tegen seks
Acupunctuur en kinderwens

Lange afstand relaties zijn moeilijk. Natuurlijk is het nu met de huidige technologie

Bron https://futureofsex.net/remote-sex/long-distance-kissing-device-hits-indiegogo-but-will-it-sell/

eenvoudig om een ​​geliefde een bericht te sturen via sms, Whatsapp, email of zelf een videogesprek te houden. Maar zien en horen zijn niet hetzelfde als aanraken.

Gelukkig hoopt een nieuwe gadget van het Imagineering Institute, een onderzoekslaboratorium in Maleisië, die kloof te overbruggen met de kissing-simulator voor smartphones. De Kissenger, is nu beschikbaar als een extraatje via de Indiegogo-campagne van het bedrijf.

De toekomst van zoenen
Haptische apparaten, die tastbare sensaties reproduceren, zijn al een tijd beschikbaar. Maar de meeste die zijn ontworpen voor intimiteit richten zich op de geslachtsorganen. Bijvoorbeeld, Kiiroo’s interactieve Pearl-vibrator en Onyx-sekshoes worden samen gesynchroniseerd om geslachtsgemeenschap te simuleren met een langeafstandspartner.

De Kissenger is echter niet alleen bedoeld om contact te maken met afwezige geliefden. Het is ook ontworpen voor meer casual en minder erotische toepassingen, zoals een zoen sturen naar vrienden of familie tijdens een videochat. Het ambieert “de vereiste sociale binding aan te vullen” om relaties over lange afstanden te onderhouden.

Hoewel het zichzelf beschouwt als de ‘s werelds eerste mobiele kusboodschapper’, heeft het apparaatconcept in feite verschillende veranderingen ondergaan. De eerste pionier van Hooman Samani, directeur van het laboratorium voor kunstmatige intelligentie en robottechnologie aan de Universiteit van Taipei, leek in eerste instantie op een rond cartoonachtig dier, compleet met vreemde ogen. Een volgende versie leek meer op een microfoon. Beide leken vreemde, zoenende partners.

 

Deze nieuwste Kissenger is veel eenvoudiger, ontworpen met het oog op mobiliteit en smartphones. Ontwikkeld door Adrian Cheok, die met Samani aan de originele ontwerpen werkte, lijkt het een beetje op een smartphonestandaard met gebobbelde lippen op de basis.

Wanneer een gebruiker deze drukplaten kust, wordt de informatie via internet verzonden naar het apparaat van de ontvanger met actuatoren die de kus nabootsen. Volgens de Indiegogo-campagne van het instituut, maakt de technologie het mogelijk om ‘realistische kussende sensaties’ in realtime door te geven.

Natuurlijk, zoals te zien in de prototypes, hebben de kussen die het apparaat reproduceert alleen lippen.  Dat is misschien niet zo erg.Wellicht staat niemand te wachten op  een mechanische tong die me vanuit je smartphone je probeert te bereiken.

Bron https://futureofsex.net/remote-sex/long-distance-kissing-device-hits-indiegogo-but-will-it-sell/

De vraag is: zijn mensen klaar voor de Kissenger? Op papier is het idee van het toevoegen van een intieme fysieke aanraking aan videochat overduidelijk aantrekkelijk.

Maar is het vooruitzicht van een gesimuleerde kus van een met silicone bedekte drukplaat genoeg voor een reactie van  potentiële donateurs? Als dat zo is en het apparaat populair wordt, wordt het dan meer als nieuwigheid gekocht of voor regelmatig gebruik?

Het idee biedt andere fascinerende mogelijkheden. Kunnen kussen worden opgenomen en op een later tijdstip worden “afgespeeld”? Misschien als onderdeel van een spraak- of videoboodschap? Samani ontwierp zijn Kissenger voor gebruik met zowel virtuele personages als liefhebbers van lange afstanden. Zal het apparaat van het Imagineering Institute dezelfde flexibiliteit hebben?

We zullen af ​​moeten wachten. Als je geïntrigeerd bent, belooft de Indiegogo-campagne twee eenheden voor $ 299, met een geschatte leverdatum van februari 2019, op voorwaarde dat de campagne voldoende geld ontvangt (of je geld wordt teruggegeven).
Op dit ogenblik blijken de inkomsten van donateurs nog heel schaars.

Lees ook hier

Bronnen

https://futureofsex.net/remote-sex/long-distance-kissing-device-hits-indiegogo-but-will-it-sell/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge