Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Seks wordt beter bij ouder worden en een gezonde geest
Gamers hebben meer en betere seks
beach, girls, relax

Free-Photos (CC0), Pixabay

Kriebels en vlinders in onze buik. De zomer komt eraan en een dagje op het strand met een cocktail lijkt niet meer zo ver weg. HomeToGo vergelijkt de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ met de boete die men krijgt bij echte seks op het strand in 15 Europese landen. Het ondeugende pad opgaan is verleidelijk, maar kan je meer dan een paar euro’s kosten. In veel landen kan dit zelfs een gevangenisstraf opleveren.

In Italië kan dit grapje tot €30.000 kosten, in Turkije 6 tot 12 maanden gevangenisstraf en op Cyprus zelfs tot 2 jaar achter de tralies. In Polen kan het voorkomen dat je er met alleen een waarschuwing vanaf komt. Een tientje voor een cocktail of één jaar achter de tralies? Aan de Franse kust betalen we het meest voor een cocktail, maar dit lijkt de betere keuze als het alternatief €15.000 en 1 jaar celstraf is. Dit staat avontuurlijke strandgangers namelijk te wachten als ze uit de kleren gaan op het strand.

Bekijk hieronder in de infographic de lijst van 15 beroemde stranden in Europa  met de gemiddelde prijs van een ‘Sex on the Beach’ en de boete voor seks in het openbaar.


*Voor de cocktail prijs van ‘Sex on the Beach’ is het gemiddelde genomen van verschillende bars op het betreffende strand. De boete is afhankelijk van de meest gehanteerde wet in het land; bijvoorbeeld voor naaktrecreatie op daarvoor onbestemde plekken, schennis van de eerbaarheid, exhibitionisme, verstoring van openbare orde, of het verrichten van een seksuele daad in het openbaar. HomeToGo is niet verantwoordelijk voor de juistheid van informatie die hier is gepresenteerd of op websites van derden.

Contact Mirre Snelting Inbound Manager Nederland +49 30 208 473 262 mirre.snelting@hometogo.nl

Op internet vonden we ook nog gelijkaardige oudere informatie.

Vakantieblog deed reeds in 2008 een klein onderzoekje naar de gevolgen en de straffen die men krijgt voor een “romantisch avondje met de zonsondergang op de achtergrond

Zweden is één van de meest liberale landen op dit gebied, Italie en Kroatie zitten in de middenmoot. De straffen per land:

Zweden: EUR 50
Italië: EUR 300 (maximale gevangenisstraf 2 jaar)
Kroatië: EUR 150 (maximale gevangenisstraf 30 dagen)
Roemenië: (maximale gevangenisstraf 7 jaar)
Spanje: Maximale boete EUR 75.000
Thailand: Maximale boete EUR 500
Turkije maximale gevangenisstraf 2 maanden of EUR 200 boete
Egypte: maximale gevangenisstraf 3 jaar
Denemarken maximale gevangenisstraf 4 jaar
Frankrijk: maximale gevangenisstraf 1 jaar of EUR 15.000 boete!
Griekenland: maximale gevangenisstraf 2 jaar

bron: http://vakantie.paginablog.nl/

Let dus op in welk land je sekst op het strand. In Oost-Europese landen kun je namelijk een celstraf riskeren. Als je in Spanje strandseks hebt en je wordt betrapt, kun je een fikse boete verwachten . Ook in Kroatië kun je een geldboete krijgen, al is die vele malen lager dan in Spanje.

In landen als Dubaï mag je niet eens openbaar zoenen en hand in hand lopen zien ze daar ook liever niet. Laat staan seks! In Turkije en Griekenland kun je ook een gevangenisstraf verwachten.

Italië is iets vriendelijker. Het schijnt dat je daar overdag mag seksen aan de kust, maar ’s avonds is het verboden. Het beste kun je in Scandinavië seksen. De boeteprijzen zijn daar laag en in Noorwegen kun je er zelfs met alleen een waarschuwing vanaf komen.

Diep in de zee
Kun je het toch echt niet laten, maar wil je ook geen boete of een aantal maanden in de cel riskeren? Je kunt ook seksen in de zee! Zorg wel dat je echt opgewonden bent, want in het begin kan seks in het water best wat moeizaam gaan. En condooms zijn ook niet waterproof, dus wees zeker van je partner.

Seks in het water is erg fijn, want het valt voor anderen niet op. Tenminste, als jullie je zwemgoed niet kwijt geraken in zee en tegen het zout en het zand kunnen.

Let op : water, zand, strand en seks gaan niet goed samen. Lees hier verder

Bronnen

http://www.hometogo.nl

https://nl.metrotime.be/2017/05/31/must-read/cocktail-sex-on-the-beach-kost-minder-dan-seks-op-strand/

http://de-vakantietotaalclub.clubs.nl/nieuws/detail/830176_sex-on-the-beach-pas-op-waar-je-het-doet

https://www.viva.nl/sex-en-liefde/sex-on-the-beach/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge