Succesrijkste profielen op Tinder

Hulpverleners moeten meer vragen naar ervaringen van seksueel geweld
Celstraf voor psychologisch mishandelen van partner

Succes op Tinder hangt blijkbaar van meerdere factoren af.  Zo bleek uit een studie van

couple, fashion, hugging

Pexels (CC0), Pixabay

Tinder zelf dat de kans op afspraakjes via Tinder is echt groter als je er ook in letterlijke zin ‘uitspringt’.

Tinder onderzocht de profielen van 12.000  mannen en vrouwen tussen de 18 en 40 uit New York, Los Angeles en Atlanta en leverde deze bevindingen op.

De meerderheid van de gebruikers laden foto’s op met ongeveer dezelfde outfits. Van de mannen draagt 72% neutrale kleuren op Tinder, bij vrouwen is dat 56,2%.

Zwart is de meest populaire kleur gedragen door Tinder gebruikers – 30,6% van de vrouwen en 32,3% van de mannen  kozen zwart voor hun foto’s. De andere meest populaire kleuren waren wit, grijs en blauw.

In aanvulling op het dragen van basiskleuren bleek uit het Tinder onderzoek dat gebruikers de neiging hebben  om kleding te dragen die als traditioneel genderspecifiek wordt beschouwd. Dat betekent dat vrouwen in jurken (22%) en mannen in een hemd met knopen (33%)


Wie er wil uitspringen met meer matches als gevolg, kan dus beter wat meer kleur en minder voor de hand liggende itemskiezen en dragen, anders verdwijn je gewoon in de grote, grijze massa is de conclusie van dit onderzoek.

Photo by Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

 Image: Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

Image: Vicky Leta/Mashable

 

Wil je nog meer specifieke tips wil om goed te scoren op Tinder maar dan vanuit het perspectief van mannen, surf dan naar de versiercoach , deze specialist of hier. Engelstalig hier

Maar neem de tips met een korreltje zout omdat er nog maar weinig onderzoek is gedaan naar wat nu echt scoort op datingsites en apps zoals Tinder.

Bronnen

http://www.refinery29.com/tinder-profile-picture-outifts

http://mashable.com/2016/01/09/tinder-clothes/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link#awxmB2j8Vuqz

http://relatie.blog.nl/singles-dating/2016/01/11/kleurige-niet-alledaagse-kleding-op-je-profielfoto-zorgt-voor-meer-dates

http://www.bustle.com/articles/119307-how-men-reacted-to-different-hair-colors-lengths-on-tinder-photos

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge