Tien signalen die aangeven dat je het beter doet dan je denkt.

Vrouwen die bier drinken hebben meer succes bij mannen
Ctrl+Alt+Orgasme: seks in 2050

Het is echt gemakkelijk te denken dat achter bent op je leeftijd of volwassenheid en

Photo by Fabian Albert

gelooft dat dit het einde van de wereld is.
Hier zijn enkele tekenen dat je eigenlijk veel beter bent dan je denkt

1. Je bent onzeker over alles. Voortdurend dingen afvragen is juist een teken van intelligentie. Hebt u gemerkt hoe het altijd idioten zijn die zo zeker zijn over elk ding wat ze doen in hun leven?
2. U bent niet blij met iets in je leven. Dit is zoiets jaar belangrijk omdat het betekent dat je juist zelfbewust bent en je niet zomaar wilt settelen. De meeste veranderingen gebeuren bij mensen die onzeker en ontevreden zijn en daardoor zichzelf ontdekken. verduren.
3. Je viel voor de verkeerde persoon en je kreeg een gebroken hart. Het kan dat jij op iemand verliefd werd die daar nog niet klaar voor was of omgekeerd dat je er zelf nog niet klaar voor was.  Maar er blijft ergens een bijzondere liefde maar je moet je openstellen om ze tegen te komen. Je laatste liefde is nooit de enige liefde. Er blijven nog altijd mensen over.


4. Je hebt iets belangrijks om je verloren en je hebt nog steeds pijn. Dat betekent dat je leeft, je hebt een hart, je geneest en je ziel leert de natuurlijke leercyclus van het breken en genezen. De enige echte tragedie is juist het verlies van alle emoties.
5. Je voelt je verloren. Dat betekent dat je bewust bent dat er meer is in het leven. Wie denkt dat hij of zij alles al gehad heeft, is juist verloren. Je bent verdwaald bent omdat je weet dat er veel meer in je is dan wat je momenteel aan de wereld kan bieden. Je verloren voelen houdt in dat je juist honger hebt en het helpt je vooruit.
6. Je ego is in pijn. In de woorden van Jillian Michaels “Een slechte dag voor je ego is een grote dag voor je ziel.”
7. Je hebt maar een of twee vrienden die je het gevoel geven alsof ze familie zijn. Als je ook maar één persoon in je leven hebt die je ‘s nachts om 4 uur kunt bellen, mag je je gelukkig prijzen dat je zo iemand kent.
8. Je hebt fouten gemaakt. Fouten zijn onvermijdelijk in een leven en maken het leven de moeite waard. Zolang je leert van fouten, is dit niet erg.  Ze leren je precies wat je wilt en wie je wilt zijn.
9. Sommige dagen voel je je ellendig. Misschien is dit het gevolg van een breuk, een scheiding, het verliezen van een baan, of het leven dat je gewoon naar beneden haalt. Wat het ook is, hoe harder je een bal op de grond slaat, hoe hoger hij terug stuitert. Sommige dagen gaat het leven een beetje ruw, dat hoort er bij. Dat maakt je juist sterker.
10. Je hebt afgewezen of je kreeg iets niet wat je graag wilde. Vergeet niet dat wanneer een deur sluit een andere deur altijd opent. Als je je ogen opent, zul je zien dat de volgende deur een betere deur is.
11. Je hebt niet je perfecte afsluiting. Sommige van de beste verhalen hebben geen duidelijk begin, midden en einde. Het leven is er om het beste van te maken op elk moment, want we  weten eigenlijk nooit wat er zal nog zal gebeuren.
12. Je bent niet dezelfde persoon als je een jaar geleden was. Dat is normaal. Zoveel mensen veranderen nooit. Ze blijven steken in hun eigenwijze manier en gaan nooit vooruit Het leven is juist dat alles evolueert.

Bronnen

http://idealist4ever.com/12-signs-youre-doing-much-better-than-you-think-you-are/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge